COMUNICAT DE PRESĂ

AU ÎNCEPUT ÎNSCRIERILE PENTRU COLEGIILE NAȚIONALE MILITARE, PENTRU PROGRAMELE DE STUDII UNIVERSITARE DE LICENȚĂ ȘI PENTRU PROGRAMELE DE STUDII POSTLICEALE MILITARE

Ministerul Apărării Naționale prin intermediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Județean Sălaj a început înscrierile pentru colegiile naționale militare, pentru instituțiile de învățământ universitar militar (academiile militare) și pentru școlile militare de maiștri militari și subofițeri.

Perioadele de înscriere sunt următoarele:
– 20.01.2021 – 05.03.2021 – pentru Colegiile Naționale Militare, pentru Universitățile de Medicină și Farmacie din București și Târgu Mureș prin Institutul Medico-Militar și pentru locurile repartizate M.Ap.N. din Academia de Poliție și Universitatea București;
– 20.01.2021 – 29.04.2021 – pentru instituțiile de învățământ superior militar (academii), precum și pentru învățământul postliceal militar (școlile militare de maiștri militari și subofițeri).
Începând din data de 01.02.2020, candidații înscriși pentru Colegiile Naționale Militare, pentru Universitățile de Medicină și Farmacie din București și Târgu Mureș prin Institutul Medico-Militar și pentru locurile repartizate M.Ap.N. din Academia de Poliție și Universitatea București vor putea susține probele de selecție, pe baza planificării efectuate de biroul informare-recrutare în cadrul centrului zonal de selecție și orientare din Alba Iulia. Candidații declarați „Admis” la selecția aptitudinală generală va efectua vizita medicală la Spitalul Militar din Cluj Napoca.
Candidații care au promovat toate aceste probe eliminatorii vor întocmi dosarul de candidat, la biroul informare-recrutare, și se vor prezenta la concursul de admitere.
Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Sălaj activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Sălaj, situat în localitatea Zalău, strada Lt.col. Pretorian, nr. 100, în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0260/660964, 0745/511616, la adresa de mail recrutare_salaj@mapn.ro sau pe contul de Facebook – Centrul Militar Județean Sălaj.
Candidații minori vor fi însoțiți de unul dintre părinți (reprezentant legal, după caz).
Foto: MApN

Lt.col. Costea Răzvan

Leave a Comment