„CJE are talent” şi-a desemnat câştigătorii

Consiliul Judeţean al Elevilor Sălaj a organizat miercuri, 3 iunie, a doua ediţie a concursului „CJE are talent”, competiţie ce a reunit 70 de liceeni talentaţi, care au prezentat 20 de momente. Evenimentul s-a desfăşurat, începând cu ora 16, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău. Cele 11 unităţi liceale, respectiv: Liceul de Artă , Liceul “Mihai Viteazul”, Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian”, Colegiul Naţional “Silvania”, Liceul „Gheorghe Pop de Băseşti”, Liceul Ortodox “Sfântul Nicolae”, Liceul Tehnologic”Voievodul Gelu”, Liceul „Gheorghe Şincai”, Colegiul „Simion Bărnuţiu”, „Iuliu Maniu” şi Avram Iancu, au fost prezentat fiecare câte două momente artistice, selectate în etapa la nivel şcolar.
De la Diablo, până la dans şi cântece interpretate, dar şi moment de pictură şi instrumente, juriul, format din Paula Pop Taloş, şef al Ansamblului Meseşul, Bianca Bicăzan, câştigătoarea marelui premiu al concursului “Mândru cântec sălăjean”, Silvia Prodan, reprezentant al Bibliotecii Judeţene “Ioniţă Scipione Bădescu”, Lavinia Chichişan, reprezentant al Centrului de Resurse şi Asistenţă Educaţională Sălaj, dar şi Ildiana Jurcă, reprezentant al Inspectoratului Şcolar Judeţean Sălaj, a avut o sarcină grea privind desemnarea câştigătorilor.
Astfel, premiul I i-a fost acordat lui Alex Deac, elev la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău, pentru un moment spectaculos de dans, premiul al II-lea a fost înmânat elevilor de la Liceul de Arte “Ioan Sima”, care au pus în scenă un moment în memoria lui Michael Jackson, Darius Taloş şi Chiş Ionuţ, iar elevilor din echipa “Columna”, de la Colegiul „Alesandru Papiu Ilarian” le-a fost înmânat premiul al III-lea. Trupa ”Sparrows”, de la CNS, a fost cea căreia i-a fost acordat premiul de popularitate.
“În calitate de preşedinte CJE Sălaj, mă declar extrem de mulţumită de orgazinarea acestui spectacol. Pe de o parte, am reuşit să aducem în scenă aproximativ 70 de elevi sălăjeni, punând în scenă 20 de momente. Pe de altă parte, m-am bucurat nespus de mult la deschiderea cortinei, când am văzut comunitatea prezentă să susţină participanţii. Consider că sunt extrem de benefice aceste evenimente pentru a le forma, în special tinerilor, anumite deprinderi, cât şi pentru a cultiva o pasiune pentru cultură. De aceea am ales să păstrăm intrarea liberă, pentru a putea avea acces oricine dorea să asiste la spectacol. Îmi doresc ca, în perioada următoare, factorii implicaţi în sistemul educaţional şi în dezvoltarea comunităţii să vină cu iniţiative şi implementări de acţiuni pentru tineri”, a declarat Denisa Ligia Matei, preşedinte al Consiliului Judeţean al Elevilor Sălaj.
La finalul spectacolului, trupa clujeană, participantă în acest an la “Românii au talent”, The Beat, dar şi trupa sălăjeană Black Ink au oferit câteva momente inedite publicului.
Consiliul Judeţean al Elevilor Sălaj reprezintă interesele elevilor din învăţământul de stat şi privat din judeţul Sălaj la nivel naţional, CNE fiind structură consultativă, partener al Ministerului Educaţiei Naţionale. Din anul 2013, Consiliul Naţional al Elevilor este membru observator al Organising Bureau of European School Student Unions, platforma europeană a organizaţiilor reprezentative ale elevilor din peste 20 de ţări europene.

One Thought to “„CJE are talent” şi-a desemnat câştigătorii”

  1. Stela

    Nu vei izbuti să depăşeşti obstacolele şi să ieşi din impas decât atunci când vei înţelege că potenţialul tău este nelimitat şi când vei fi capabil să-ţi dai seama că şansele şi ocaziile favorabile se află la îndemâna ta, ba mai mult: că ai dreptul la ele. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:tiberiu_rey@yahoo.com

Leave a Comment