Caravana “Domestos “ la Școala Gimnazială ”Iuliu Maniu”, Zalău

Moment de intense trăiri emoționale pentru elevii clasei aII-a B de la Școala Gimnazială ”Iuliu Maniu”, Zalău, alături de d-ra învățătoare Marosy Ștefania și tot personalul unității, moment prilejuit de prezența Caravanei Domestos, care nu a venit doar în vizită. Acești elevi au participat la concursul național organizat de Domestos, ”Igiena de nota 10”, concurs la care princhindeii școlii noastre au obținut Premiul III, un premiu în valoare de 4000 de euro, produse Domestos pentru curățenia școlii și ghiozdane echipate pentru elevi. Iar acum, în 18.04.2018 caravana a ajuns și la școala noastră.
Elevii au fost încântați de prezența Căpitanului Domestos în jurul lor care le-a înmânat premiile și diplomele și au promis că vor mai participa la acest concurs care a mobilizat părinți, cadre didactice și elevi în acest demers, cel de a câștiga și de a arăta că totul este posibil dacă îți dorești și lupți pentru a-l obține.
Din suma câștigată, 4000 de euro, școala va amenaja o baie lângă sala de clasă a elevilor acestei clase, până în luna decembrie a acestui an, obiectivul concursul fiind atins: Să avem o igienă de nota 10!
Felicitări tuturor celor implicați și mulțumiri celor care ne-au sprijinit și răsplătit eforturile!
Director,
Prof. Camelia Duma

Leave a Comment