Pentru toate gusturile șomerilor: sute de joburi puse la bătaie de firmele sălăjene la Bursa Generală a Locurilor de Muncă

La Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat vineri, 20 aprilie, la Cercul Militar din municipiul Zalău, începând cu ora 9, și-au confirmat deja participarea un număr de 19 agenți economici, care oferă 329 locuri de muncă.

Cele mai multe locuri de muncă oferite pentru persoanele cu studii medii sau fără studii sunt de: operator chimist, trefilator, electrician, electromecanic, mecanic utilaje, sculer matrițer, zidar-pietrar, finisor, zugrav, constructor structuri, consultant asigurări, sudor, confecționer  și muncitor necalificat.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 29 de posturi – majoritatea pentru ingineri în diverse specialități , programatori și economiști.

Reamintim angajatorilor că pot beneficia de subvenții pentru încadrarea în muncă a șomerilor prin Programul de ucenicie și stagiatură la locul de muncă. Astfel, angajatorii care încadrează ucenici sau absolvenţi de învăţământ superior primesc, la  cerere, pe toată perioada derulării contractului de ucenicie/stagiu, pentru fiecare ucenic angajat, o sumă în cuantum de 1.125 lei/lună, iar pentru  fiecare  stagiar angajat, câte 1.350 lei/lună.

Mai multe informaţii se pot obţine la tel:0260/612463, e-mail : ajofm@sj.anofm.ro sau pe site-ul agenţiei.

Leave a Comment