„Ziua Porților Deschise” la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău. Zeci de preșcolari au descoperit atmosfera din sălile de clasă

Preșcolari de la mai multe grădinițe din municipiul Zalău au vizitat astăzi Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din oraș. Însoțiți de educatoare, preșcolarii au intrat în sălile de clasă, s-au așezat în băncile special pregătite pentru ei și au participat la activități educaționale organizate în curtea unității de învățământ.

Alături de preșcolari, la evenimente au participat elevii școlii din clasele a IV-a și învățătoarele lor, toți însoțindu-i pe micuți în jocurile educaționale. Au avut loc ștafete, curse în căutarea de ouă roșii, s-a cântat, s-a dansat, totul din dorința de a-i atrage pe viitorii elevi spre clasa pregătitoare. „Astăzi este o zi specială pentru școala noastră. Ne-am deschis nu doar porțile, ci și sufletele în așteptarea celor mai mici elevi care vor veni din toamnă la școala noastră. Au loc activități distractive prin care vrem să le demonstrăm preșcolarilor că avem cadre didactice foarte bine pregătite. Așa cum se poate observa, distracția, creativitatea și buna dispoziție sunt prezente aici. Preșcolarii vin și ne vizitează spațiul educațional, văd ce fac colegii lor mai mari, merg în sălile de clasă special pregătite pentru cei mici și, cu siguranță, din toamnă vor veni la școală  cu zâmbetul pe buze”, a declarat directorul unității de învățământ, profesoara Anca Făgărași.

Au început înscrierile în clasa pregătitoare

Azi s-a dat startul înscrierilor la clasa pregătitoare. „Avem deja mulți copii înscriși. Până în data de 10 mai există timp suficient pentru înscrierea copiilor la școală, părinții sunt așteptați cu mare drag. Toate informațiile despre înscriere sunt afișate pe pagina de internet a școlii noastre. Oferta educațională cuprinde șase clase pregătitoare, patru clase la secția română, o clasă la secția germană și o clasă la secția maghiară, toate cu câte 22 de locuri”, a încheiat Anca Făgărași.

 

One Thought to “„Ziua Porților Deschise” la Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Zalău. Zeci de preșcolari au descoperit atmosfera din sălile de clasă”

  1. […] Preșcolari de la mai multe grădinițe din municipiul Zalău au vizitat astăzi Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din oraș. Însoțiți de educatoare, preșcolarii au intrat în sălile de clasă, s-au așezat în băncile special pregătite pentru ei și au participat la activități educaționale organizate în curtea unității de învățământ. Alături de preșcolari, la evenimente au participat elevii școlii din clasele a IV-a și învățătoarele lor, toți însoțindu-i pe micuți în jocurile educaționale. Au avut loc ștafete, curse în căutarea de ouă roșii, s-a cântat, s-a dansat, totul din dorința de a-i… Citeste mai mult […]

Leave a Comment