Învățătoarele de la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău au gătit pentru oameni nevoiași

Sute de porții de mâncare au pregătit învățătoarele Liceului de Artă „Ioan Sima” din Zalău pentru persoane nevoiașe, totul desfășurându-se în cadrul programului de voluntariat „O masă caldă”.

Alături de prieteni și mai multe profesoare, învățătoarele au preparat 120 de porții de supă de pui cu tăiței, 120 de porții de cartofi natur cu murături, iar la desert au fost servite prăjituri. Programul este unul care se derulează în totalitate pe bază de voluntariat, zălăuanul Radu Pădurean fiind coordonatorul acțiunii la nivel local și cel care realizează programările în funcție de solicitările primite.

A. L.

One Thought to “Învățătoarele de la Liceul de Artă „Ioan Sima” Zalău au gătit pentru oameni nevoiași”

  1. […] Sute de porții de mâncare au pregătit învățătoarele Liceului de Artă „Ioan Sima” din Zalău pentru persoane nevoiașe, totul desfășurându-se în cadrul programului de voluntariat „O masă caldă”. Alături de prieteni și mai multe profesoare, învățătoarele au preparat 120 de porții de supă de pui cu tăiței, 120 de porții de cartofi natur cu murături, iar la desert au fost servite prăjituri. Programul este unul care se derulează în totalitate pe bază de voluntariat, zălăuanul Radu Pădurean fiind coordonatorul acțiunii la nivel local și cel care realizează programările în funcție… Citeste mai mult […]

Leave a Comment