Ziua Copilului, sărbătorită la Zalău alături de pompieri, jandarmi și polițiști

Copiii au avut astăzi ocazia de a petrece clipe de neuitat alături de pompieri și celelalte structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, polițiști și jandarmi.

Atât la sediul subunităților Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Porolissum Sălaj, dar și în parcarea de la Value Centre Zalău, copiii au avut ocazia să se urce în autospecialele de intervenție, să încerce echipamentele de protecție ale salvatorilor sau au putut încerca să folosească echipamente pentru refularea apei.

”Prin implicarea și dedicarea voluntarilor IS.U am reușit să oferim vizitatorilor aspecte importante ale nobilei profesii de pompier. Strălucirea și bucuria din privirile copiilor, ne-au transmis și nouă o parte din fericirea lor. La mulți ani tuturor copiilor, dar și copilului din interiorul fiecărui adult!”, au precizat reprezentanții ISU Sălaj.

3 Thoughts to “Ziua Copilului, sărbătorită la Zalău alături de pompieri, jandarmi și polițiști”

  1. […] Copiii au avut astăzi ocazia de a petrece clipe de neuitat alături de pompieri și celelalte structuri teritoriale Citeste mai mult […]

  2. […] Copiii au avut astăzi ocazia de a petrece clipe de neuitat alături de pompieri și celelalte structuri teritoriale  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment