Vijelie și grindină în mai multe localități sălăjene

Mult așteptata ploaie a venit în majoritatea zonelor din județ, dar a fost însoțită și de vijelii, iar grindina a fost înregistrată în mai multe localități. Din fericire nu au fost înregistrate pagube.

Grindină a fost înregistrată în zone de pe valea Agrijului, dar și pe valea Someșului. Vestea bună este că a fost de dimensiuni mici și nu au fost înregistrate pagube. Vântul puternic a pus la pământ mai mulți stâlpi vechi și a rupt crengile mai multor copaci. A fost nevoie de intervenția autorităților pentru înlăturarea stâlpilor de pe partea carosabilă.

Foto: Severe Weather Alert – Sălaj

One Thought to “Vijelie și grindină în mai multe localități sălăjene”

  1. […] Mult așteptata ploaie a venit în majoritatea zonelor din județ, dar a fost însoțită și de vijelii, iar grindina a fost înregistrată în mai multe localități. Din fericire nu au fost înregistrate pagube. Grindină a fost înregistrată în zone de pe valea Agrijului, dar și pe valea Someșului. Vestea bună este că a fost de dimensiuni mici și nu au fost înregistrate pagube. Vântul puternic a pus la pământ mai mulți stâlpi vechi și a rupt crengile mai multor copaci. A fost nevoie de intervenția autorităților pentru înlăturarea stâlpilor de… Citeste mai mult […]

Leave a Comment