Efectele vijeliei în Sălaj: copaci și stâlpi puși la pământ

Mai mulți copaci și stâlpi au fost puși la pământ de vântul puternic înregistrat sâmbătă seara în mai multe zone din județ.

Pompierii au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea de pe drumul național 1 F, în zona localității Hereclean, a unui stâlp de telefonie, iar în Someș Odorhei pentru a elibera drumul de doi stâlpi răsturnați de vijelie. Și în Zalău a fost nevoie de intervenția pompierilor. Un copac s-a prăbușit peste o copertină. Între localitățile Plopiș și Nușfalău, doi copaci au căzut pe șosea. Pompierii au mai intervenit pentru a da la o parte de pe drumuri alți opt stâlpi căzuți tot din cauza vântului.

One Thought to “Efectele vijeliei în Sălaj: copaci și stâlpi puși la pământ”

  1. […] Mai mulți copaci și stâlpi au fost puși la pământ de vântul puternic înregistrat sâmbătă seara în mai multe zone din județ. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru înlăturarea de pe drumul național 1 F, în zona localității Hereclean, a unui stâlp de telefonie, iar în Someș Odorhei pentru a elibera drumul de doi stâlpi răsturnați de vijelie. Și în Zalău a fost nevoie de intervenția pompierilor. Un copac s-a prăbușit peste o copertină. Între localitățile Plopiș și Nușfalău, doi copaci au căzut pe șosea. Pompierii au mai intervenit… Citeste mai mult […]

Leave a Comment