Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Filiala Zalău a dat Sălajului o nouă generație de absolvenți

Amfiteatrul din parcul central al municipiului Zalău a găzduit astăzi festivitatea de absolvire a cursurilor universitare de către o nouă generație de studenți din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Filiala Zalău.

Festivitatea a fost coordonată de prof. univ. dr. ing. Aurica Grec, directorul Filialei Zalău a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad și i-a avut în centrul atenției pe absolvenții Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie – specializarea Marketing  și pe cei ai Facultății de Științe Socio-Umane și  Educație Fizică și Sport – specializarea Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar.  „Iată, a sosit ziua cea mare pentru cea de-a 22-a promoție de absolvenți ai Filialei Zalău a Universității de Vest Vasile Goldiș Arad. Este ziua festivă în care marcăm sfârșitul unui drum și începutul altuia. Universitatea de Vest Vasile Goldiș din Arad este o universitate creștină, care încurajează principiile morale ale societății, credința în Dumnezeu și respectul pentru toate confesiunile”, a declarat în deschiderea festivității, profesorul universitar dr. ing. Aurica Grec, directorul Filialei Zalău a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad. Festivitatea a continuat cu o ceremonie religioasă oficiată de părintele Mihai Dobocan, consilier cultural al Episcopiei Sălajului. Programul a continuat cu prezentarea mesajului din partea rectorului Universității, prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, dar și cu alocuțiuni din partea inspectorului școlar general al Inspectoratului Școlar Sălaj, profesorul Vasile Bulgărean, și vicepreședintelui Consiliului Județean Sălaj, Claudiu Bârsan.

Multe emoții și speranțe

„Este greu de descris în cuvinte intensitatea cu care toți cei de față trăim momentele de azi, momente care marchează un eveniment deosebit de important pentru viața noastră , a celor prezenți aici, pentru a marca festivitatea de absolvire a celor două programe de studii de licență din cadrul universității noastre. Au trecut acești ani de studenție precum clipele. Am ajuns la acest moment de bilanț când drumurile sărbătoriților de azi le pun în față noi provocări. Universitatea de Vest Vasile Goldiș Arad este acreditată conform legislației în vigoare și a edificat Filiala Zalău începând cu anul 1999. A fost un moment memorabil, un moment propice pentru desăvârșirea formării profesionale a celor 22 de promoții de absolvenți. Cei mai mulți absolvenți ai noștri sunt încadrați pe piața forței de muncă din Sălaj, în zonele limitrofe, dar și în străinătate”, este o parte din mesajul transmis astăzi de către prof. univ. dr. ing. Aurica Grec, directorul Filialei Zalău a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad, în cadrul festivității.

Au urmat apoi momentele emoționante, predarea cheii către viitoarea generație de absolvenți și aruncarea tocilor. Absolvenții au fost felicitați, amfiteatrul fiind plin de părinți, bunici, prieteni, copii, toți venind să încurajeze noua generație de absolvenți și să le ureze succes la examenul de licență.  Programele de licență continuă la Zalău, Universitatea de Vest „Vasile Goldiș Arad – Filiala Zalău realizând înscrierile în lunile august și septembrie.

6 Thoughts to “Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Filiala Zalău a dat Sălajului o nouă generație de absolvenți”

 1. […] Amfiteatrul din parcul central al municipiului Zalău a găzduit astăzi festivitatea de absolvire a cursurilor universitare de către o nouă generație de studenți din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad – Filiala Zalău. Festivitatea a fost coordonată de prof. univ. dr. ing. Aurica Grec, directorul Filialei Zalău a Universității de Vest „Vasile Goldiș” Arad și i-a avut în centrul atenției pe absolvenții Facultății de Științe Economice, Informatică și Inginerie – specializarea Marketing  și pe cei ai Facultății de Științe Socio-Umane și  Educație Fizică și Sport – specializarea Pedagogia Învățământului… Citeste mai mult […]

 2. Caraghiosi mai suntem, ne mai suporta Cel de Sus? Aurica, draga, prof. dr.,inginer, acesti absolventi ai vostri au trecut pe la scoala in acesti ani? Discursuri, discursuri, ca in vremea comunistilor, fara noima, fara sens! Oare acesti absolventi vor ne vor construi o noua societate de care avem nevoie? Ma indoiesc. Nu v-a placut de Ceausescu, dar vad ca faceti ca el, cu o ipocrizie similara!

 3. Anonim

  Dna profunivdring nu poate vorbi liber nici la o festivitate oarecare, citește de pe foaie ca doctor ministrul arhicunoscut?

 4. Dorin

  Aurico draga, nu-ti sta bine! Esti, director la o institutie. Mintiti in continuare, crezand ca aveti de-aface cu prosti. Fiti mai responsabili!!

 5. Anonim

  Doctor, inginer, profesor. Mai lipsește titlul de academician și era că Elena.

 6. Bogdan

  Cum poti sa nu admiri o astfel de femeie? Femeia neamului la cea mai tare facultate Goldis, care produce someri, dependenta de ,,,,,,,maimute colorate. Doamna profesoara ati citit Groapa de Eugen Barbu?

Leave a Comment