Pastorul Oros, accidentat grav după ce a căzut de pe o casă

Un accident grav, produs prin cădere de la înălțime, a avut loc ieri după-amiaza în comuna Hereclean. Ioan Oros, adept al cultului penticostal și pastor la Biserica lui Dumnezeu Apostolică din localitatea Stârciu, a căzut de pe acoperișul unei clădiri în construcție,  timp ce efectua, se pare, lucrări de amenajare. Acesta a fost transportat în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului județean din Zalău unde s-a constatat că a suferit leziuni cranio-cerebrale, la coaste și coloana vertebrală. Acesta a rămas internat iar medicii urmează să decidă procedurile medicale la care acesta urmează să fie supus în zilele care urmează. Ioan Oros locuiește în Zalău și are șase copii.

Fratele pastor Oros este cunoscut în rândul adepților acestui cult din Sălaj și nu numai, acesta ținând predici atât în bisericile penticostale sălăjene cât și în diaspora, în mai multe comunități de români adepți ai cultului penticostal, stabiliți în afara granițelor țării.

Alte articole

One Thought to “Pastorul Oros, accidentat grav după ce a căzut de pe o casă”

  1. Sânt bucuros, să constat atenția acordată unor lideri care din timpul lor de odihnă, consacră o parte ”lucrării de slujire a altora”. Prietenul pastor Oros, consătean, pe care-l știu din copilărie, păstorește cu succes, mai multe Biserici, înafara celei din satul natal Stârci, fără retribuire, așa cum a fost tradiția pe aici, pe această ”parte” a Credinței! Regretabilă, întâmplarea ! Regretabil și că pe acest site, se îngrămădesc alte… comerciale! Sper să ”intre” și cineva cu noutăți despre starea actuală a sănătății pastorului Oros! Sănătate fr. Pastor, îți urăm noi cei din …California!

Leave a Comment