FC Zalău, lider cel puţin pentru o zi

În ciuda faptului că antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros nu au putut dispune de doi dintre titularii cu care a început partida cu FCM Baia Mare din etapa trecută, FC Zalău a reuşit să se impună cu scorul de 2 – 0 pe terenul echipei CS Sânmartin. Ambele goluri care le-au adus zălăuanilor a 11-a victorie din acest sezon au fost marcate în prima parte. Nigerianul Benjamin Kuku a fost cel care a deschis scorul, după 11 minute de joc, reluând balonul cu capul în plasă după o lovitură de colţ executată de Roghină.
Doar 12 minute au trecut până când FC Zalău a reuşit să-şi majoreze avantajul. Golul a venit tot dintr-o lovitură de la colţul terenului, însă, în postura de servant a fost Raul Stanciu, iar în cea de marcator, Iulian Petrache.
În urma acestei victorii, FC Zalău a acumulat 36 de puncte, urcând pe prima poziţie în clasamentul Seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal. Zălăuanii îşi vor păstra poziţia cel puţin până sâmbătă, când FCM Baia Mare va susţine jocul de pe teren propriu cu CS Oşorhei.

2 Thoughts to “FC Zalău, lider cel puţin pentru o zi”

  1. […] În ciuda faptului că antrenorii Călin Pop şi Cristian Oros nu au putut dispune de doi dintre titularii cu care a început partida cu FCM Baia Mare din etapa trecută, FC Zalău a reuşit să se impună cu scorul de 2 – 0 pe terenul echipei CS Sânmartin. Ambele goluri care le-au adus zălăuanilor a 11-a victorie din acest sezon au fost marcate în prima parte. Nigerianul Benjamin Kuku a fost cel care a deschis scorul, după 11 minute de joc, reluând balonul cu capul în plasă după o lovitură de colţ executată de Roghină. Doar 12 minute au trecut până …read more […]

  2. eliza

    Astăzi, mai mult decât oricând, există informaţie practică tot mai abundentă despre cum să obţii succesul în orice domeniu. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea ”Succesul în viață”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email elizalungu2009@yahoo.com

Leave a Comment