Tineri sălăjeni, spărgători de cabane în Cluj

Doi sălăjeni sunt acuzați de polițiștii clujeni că au spart două cabane din județul vecin. Potrivit polițiștilor, cei doi au întrerupt alimentarea electrică a cabanelor și abia apoi au acționat, pentru a opri astfel camerele de supraveghere.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, s-a reușit identificarea a doi bărbați, de 25 de ani, din comuna Buciumi, județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat”, se arată într-o informare a polițiștilor clujeni dată publicității de știridecluj.ro.  „La data de 7 aprilie, cei doi ar fi pătruns  în interiorul a două cabane din localitatea Negreni, situate într-o zonă mai izolată, unde ar fi întrerupt electricitatea, reușind astfel scoaterea din funcțiune a camerelor de supraveghere montate și sustragerea mai multor unelte electrice. Comiterea furturilor a fost sesizată la data de 11 aprilie, iar odată cu identificarea celor doi s-a reușit recuperarea prejudiciului cauzat, evaluat la 7.500 de lei”, au mai declarat polițiștii citați de știridecluj.ro.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Tineri sălăjeni, spărgători de cabane în Cluj”

  1. […] Doi sălăjeni sunt acuzați de polițiștii clujeni că au spart două cabane din județul vecin. Potrivit polițiștilor, cei doi au întrerupt alimentarea electrică a cabanelor și abia apoi au acționat, pentru a opri astfel camerele de supraveghere. „În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Huedin, s-a reușit identificarea a doi bărbați, de 25 de ani, din comuna Buciumi, județul Sălaj, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat”, se arată într-o informare a polițiștilor clujeni dată publicității de știridecluj.ro.  „La data de 7 aprilie, cei doi ar fi… Citeste mai mult […]

Leave a Comment