Tânărul care a accidentat doi pietoni în Crișeni a fost arestat la domiciliu

Adolescentul care a fost implicat mați dimineața în accidentul rutier a fost arestat la domiciliu, după ce a fost reținut pentru 24 de ore în baza Ordonanței de reținere emisă de polițiști în ziua de Crăciun. Adolescentul de 19 ani, din comuna Mirșid care a fost implicat în accidentul rutier produs pe Drumul Național 1H, în localitatea Crișeni, în 25 decembrie la ora 3.30 a fost reținut și depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Astfel, miercuri, 26 decembrie a.c., cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți care a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere a unui autovehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției, furt în scop de folosință și vătămare corporală din culpă.

Reamintim faptul că, în dimineața zilei de 25 decembrie a.c., în jurul orei 3.30, adolescentul de 19 ani, din comuna Mirșid, conducea autoturismul pe Drumul Național 1H, iar în localitatea Crișeni a acroșat doi pietoni care se deplasau neregulamentar pe partea carosabilă. După producerea accidentului, șoferul a părăsit locul faptei fără încuviinţarea Poliţiei, fiind identificat în scurt timp. În urma impactului, cei doi pietoni, de 15 și 19 ani, ambii din comuna Crișeni, au fost răniți. Aceștia circulau neregulamentar și erau, de asemenea, sub influența băuturilor alcoolice. Verificările efectuate de polițiști au stabilit că șoferul, în timp ce se afla în vizită la o cunoștință din comuna Mirșid, a sustras cheile autoturismului pentru a face o plimbare cu mașina pe drumul menționat, iar după producerea accidentului s-a reîntors la domiciliul proprietarului.

One Thought to “Tânărul care a accidentat doi pietoni în Crișeni a fost arestat la domiciliu”

  1. Anonim

    de ce nu a foat bagat de sarbatori in arestul de la IPJ Salaj ??? Sa tina minte experienta pe care a trait-o !!!
    pacat ca nu a lovit un politician (si/sau familia acestuia), sa vada si politicieni cum e sa faci legi pentru infractori !

Leave a Comment