Sumă record donată la Festivalul „Petale-n vânt”

Municipiul Zalău a găzduit sâmbătă Festivalul-concurs național „Petale-n vânt”, activitatea principală din cadrul Proiectului educațional de voluntariat „Petale-n vânt”, inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale cofinanțate de Ministerul Educației.

Proiectul a ajuns la ediția a VII-a și s-a desfășurat și în acest an școlar, în cele peste 20 de județe participante. Concursul național a avut loc la Sala Transilvania din Zalău. Premiul I și Trofeul „Petale-n vânt” au fost obținute de echipajul din județul Dolj. Premiul al II-lea a fost obținut de echipajul din Suceava, premiul al III-lea a ajuns la echipa din Sălaj, iar elevii din Maramureș au obținut mențiune.

În semn de mulțumire pentru toți copiii care s-au implicat în proiect, dar nu numai, organizatorii au pregătit jocuri distractive, concursuri, ateliere creative, jocuri sportive și multe alte surprize, în sala de sport și în curtea Colegiului Național „Silvania” Zalău. Suma donată prin proiect, la nivel național, a ajuns la un nou record. Beneficiarul pentru județul Sălaj este Asociația „Inimioare Fericite” din Bobota, suma depășind 52.000 lei. Proiectul a fost coordonat de Colegiul Național „Silvania” Zalău, iar partenerii evenimentului au fost Inspectoratul Școlar Județean Sălaj, Casa Corpului Didactic Sălaj, Primăria Zalău, Casa Municipală de Cultură Zalău, Consiliul Județean Sălaj, Centrul de Cultură și Artă Sălaj, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei”, Asociația Sportivă „2B Sports”, Direct Target, Crucea Roșie Sălaj și Căsuța Culorilor Zalău. Sponsorii evenimentului au fost Saladina, Zagor, Sticks și Hudin.

One Thought to “Sumă record donată la Festivalul „Petale-n vânt””

  1. […] Municipiul Zalău a găzduit sâmbătă Festivalul-concurs național „Petale-n vânt”, activitatea principală din cadrul Proiectului educațional de voluntariat „Petale-n vânt”, inclus în Calendarul Activităților Educative Naționale cofinanțate de Ministerul Educației. Proiectul a ajuns la ediția a VII-a și s-a desfășurat și în acest an școlar, în cele peste 20 de județe participante. Concursul național a avut loc la Sala Transilvania din Zalău. Premiul I și Trofeul „Petale-n vânt” au fost obținute de echipajul din județul Dolj. Premiul al II-lea a fost obținut de echipajul din Suceava, premiul al III-lea a ajuns… Citeste mai mult […]

Leave a Comment