Sălajul, medaliat la Olimpiada de Tehnologia Informației

Mai mulți elevi sălăjeni au fost medaliați la Olimpiada de Tehnologia Informației, etapa națională, competiție desfășurată la Târgoviște, în perioada 25 – 28 mai. Doi dintre elevii sălăjeni au obținut medalia de argint, iar o elevă a primit medalia de bronz.

Sălajul a fost reprezentat la această olimpiadă de un lot alcătuit din opt elevi, echipa fiind coordonată de Alexandru Mureșan, profesor de informatică la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău. Medalia de argint a fost obținută de Vasile-Paul Talaș, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău, profesor coordonator Alexandru Mureșan, și de Andrei Ciorbă, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” din Șimleu Silvaniei, profesor coordonator Otilia Vasil. Medalie de bronz a obținut Vicsai Biborca, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Național „Silvania” din Zalău, profesor coordonator Gaspar Edit. „Dragi elevi, vă felicit că ați reușit prin tenacitate și dăruire să vă calificați și să participați la această olimpiadă. Sunt onorat că am fost conducătorul lotului județului Sălaj la acest prestigios concurs și nu uitați niciodată că voi, olimpicii, reprezentați prin pasiunea voastră inteligența neamului românesc. Bucurați-vă de această reușită, sunteți campionii Sălajului la tehnologia informației, iar dacă premiile și medaliile dorite nu au fost aici pentru toți, nu uitați că există un timp pentru fiecare. Felicitări profesorilor voștri, felicitări vouă copii minunați ai Sălajului”, este mesajul profesorului Alexandru Mureșan.

One Thought to “Sălajul, medaliat la Olimpiada de Tehnologia Informației”

  1. […] Mai mulți elevi sălăjeni au fost medaliați la Olimpiada de Tehnologia Informației, etapa națională, competiție desfășurată la Târgoviște, în perioada 25 – 28 mai. Doi dintre elevii sălăjeni au obținut medalia de argint, iar o elevă a primit medalia de bronz. Sălajul a fost reprezentat la această olimpiadă de un lot alcătuit din opt elevi, echipa fiind coordonată de Alexandru Mureșan, profesor de informatică la Colegiul Tehnic „Alesandru Papiu Ilarian” din Zalău. Medalia de argint a fost obținută de Vasile-Paul Talaș, elev în clasa a XII-a la Colegiul Tehnic „Alesandru… Citeste mai mult […]

Leave a Comment