Spectacol aniversar : „Ansamblul folcloric Meseșul – 20 de ani”

Centrul de Cultură și Artă al Județului (CCAJ) Sălaj și Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău organizează duminică, 6 martie 2016, de la ora 17,30, în sala mare de spectacole de la Casa de Cultură a Sindicatelor spectacolul aniversar „Ansamblul folcloric Meseșul – 20 de ani”.
Ansamblul folcloric „Meseșul” s-a înființat în primăvara anului 1996, la inițiativa dirijorului Ioan Iluț, cu sprijinul conducerii Consiliului Județean (CJ) Sălaj, în cadrul fostului centru județean al creației populare. De-a lungul timpului, în subordinea CJ Sălaj, Ansamblul folcloric „Meseșul” a prezentat mii de spectacole în județ, în țară și în străinătate, a înregistrat 20 de albume discografice, fiind prezent în numeroase emisiuni de radio și de televiziune, la posturi locale, regionale și naționale.
Din octombrie 2010, Ansamblul „Meseșul” este parte a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj, instituție a CJ Sălaj.
Spectacolul aniversar din 6 martie va fi susținut de foști și actuali membri ai ansamblului, dansatori, instrumentiști și soliști vocali, invitați speciali fiind Sava Negrean Brudașcu, Nicolae Mureșan, Sergiu Vitalian Vaida și Nănașii și Antoanela Ferche – Buțiu.

Alte articole

Leave a Comment