Solidari cu românii din diaspora, zălăuanii au protestat în centrul oraşului

Peste 300 de persoane, de toate vârstele şi toate categoriile sociale,  au participat vineri, 14 noiembrie,  la o acţiune de protest  în semn de solidaritate cu românii din diaspora care nu au putut să voteze în primul tur al alegerilor prezidenţiale din data de 2 noiembrie. Manifestarea a avut loc în centrul oraşului şi a fost promovată încă de la începutul săptămânii pe reţeaua de socializare Facebook unde de altfel a fost creat –  ”Protest Zalău: Solidaritate pentru diaspora!!!”.

”Românii trebuie să voteze întotdeauna pentru un principiu. Dacă votezi în acest fel, te poţi gândi cu încredere şi încântare că votul tău nu va fi niciodată pierdut!!! Pentru a vota, mai trebuie să şi poţi… Românii noştri din Londra au fost obstrucţionaţi în cadrul procesului de votare. Dreptul lor fundamental a fost grav încălcat nu numai în Londra, ci şi în Paris, Viena, Munchen!! Ciudat e ca în ţara asta nimeni nu-şi asumă nimic…Asta în situaţia în care românii noştri din diaspora pompează bani cu nemiluita într-o ţară coruptă până-n măduva oaselor!!!Vrem RESPECT… VREM CA FRAŢII NOŞTRI DIN DIASPORA SĂ POATĂ VOTA!!!! CINE SUNTEM? Cel mai probabil Ei ne vor numi Golani… Suntem adunaţi spontan, fără culoare politică, pentru care semenii noştri şi-au dat viaţa în decembrie 1989… pentru a constata cu stupoare că nimic nu s-a schimbat într-o ţară frumoasă ca un cântec, dar condusă, sabotată şi furată de aceeaşi cloacă!!! şi Deşteaptă –te române ”,  au fost mesajele acţiunii  de protest în semn de solidaritate cu românii din diaspora.

4 Thoughts to “Solidari cu românii din diaspora, zălăuanii au protestat în centrul oraşului”

 1. Anonim

  pui, pui, pui, Monta!

 2. Anonim

  Am participat si eu pentru cei 50 lei acordati de domnul primar. La mai multe manifestari de genu asta!

 3. Anonim

  Si la aialalti de la PSD cat le-a dat primaru, desteptule?

 4. Anonim

  Cautam operatori online! Lucreaza 3 ore pe zi si castiga 300 dolari lunar. Pentru detalii trimite textul „Info” la adresa de email: vpopa2014@gmail.com

Leave a Comment