Campioana ne-a luat toate punctele

Volei Municipal Zalău – CVM Tomis Constanţa 0 – 3 (20 – 25, 18 – 25, 20 – 25)

Derby-ul dintre vicecampioana Volei Municipal Zalău şi campioana Tomis Constanţa, disputat vineri seara, în Sala Sporturilor din Zalău, s-a încheiat cu victoria în trei seturi a formaţiei de la malul mării. Formaţia zălăuană a avut o evoluţie oscilantă, în timp ce oaspeţii, cu un lot mai valoros, au ştiut să speculeze orice greşeală a echipei de la poalele Meseşului.
Zalăul a fost echipa care a punctat mai mult în prima parte a actului de debut, având 8 – 6 la primul time-out tehnic. Vicecampioana s-a ţinut bine până la punctul zece, după care au început să apară greşelile în atac. Constanţa a răspuns bine cu blocajul şi s-a desprins la 20 – 16, după ce a avut avans minim la a doua întrerupere tehnică. Voleibaliştii zălăuanii au greşit şi la serviciu, iar oaspeţilor le-a fost destul de simplu să se impună la 20 în primul parţial.
Valoarea echipei constănţene a ieşit şi mai mult în evidenţă în celelalte două seturi, în timp ce Zalăul nu a „prins” una dintre cele mai bune zile. Stoyan Stoev a făcut două schimbări în actul secund, trimiţându-l în teren pe coordonatorul Georgescu în locul lui Lescov, iar în centru, pe Olteanu în locului lui Gheorghiţă. Oaspeţii şi-au creat rapid avantaj de trei puncte, iar la scorul de 4 – 1, tehnicianul Zalăului a solicitat timp de odihnă. Până la mijlocul setului l-a cerut şi pe al doilea, dar tot nu a reuşit să-şi readucă echipa în joc, iar Constanţa s-a distanţat la şapte puncte până la final, câştigând cu 25 – 18.
Zălăuanii au mai avut un moment de sclipire în actul trei, reuşind să revină la 10 – 11, după ce tabela a arătat 5 – 8 la prima întrerupere tehnică. Time-out-ul solicitat de Martin Stoev i-a scos din mână pe zălăuani, iar Constanţa s-a desprins din nou pe tabelă, câştigând cu 25 – 20 în ultimul act.
Volei Municipal Zalău: Martin Lescov, Gabriel Cherbeleaţă, Răzvan Mihalcea, Mihai Gheorghiţă, Leonardo Dall Bosco, Marian Bala şi Adrian Feher – libero: Au mai evoluat: Andrei Georgescu şi Răzvan Olteanu. Antrenori: Stoyan Stoev (principal) şi Bogdan Nicolae (secund)
CVM Tomis Constanţa: Andrey Zhekov, Ventzislav Simeonov, Sergiu Stancu, Andrei Spînu, Dragoş Pavel, Bojan Jovic şi Nikola Rosic – libero. Au mai evoluat: Andrei Laza, Răzvan Tănăsescu şi Stanislav Petkov. Antrenori: Martin Lescov (principal) şi Sergiu Began (secund)

Leave a Comment