Șofer „rupt” de beat, la volan prin municipiul Zalău

Un tânăr de 19 ani, din comuna Hereclean, a fost prins de polițiști conducând haotic prin municipiul Zalău. Polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și i-au întocmit dosar penal.

Totul s-a petrecut zilele trecute, în miez de noapte. Polițiștii Biroului Rutier Zalău au întocmit dosar penal pentru alcoolemie unui tânăr, de 19 ani, din comuna Hereclean. În fapt, la data de 14 august, aproape de miezul nopții, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, un autoturism circulă haotic, pe strada Lazuri, din municipiul Zalău, conducătorul auto aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii s-au deplasat imediat în zonă și au depistat autoturismul reclamat. La volanul acestuia a fost identificat un tânăr, de 19 ani, din comuna Hereclean, care avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, în vederea administrării întregului probatoriu.

Fotografie cu caracter ilustrativ

One Thought to “Șofer „rupt” de beat, la volan prin municipiul Zalău”

  1. […] Un tânăr de 19 ani, din comuna Hereclean, a fost prins de polițiști conducând haotic prin municipiul Zalău. Polițiștii au constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice și i-au întocmit dosar penal. Totul s-a petrecut zilele trecute, în miez de noapte. Polițiștii Biroului Rutier Zalău au întocmit dosar penal pentru alcoolemie unui tânăr, de 19 ani, din comuna Hereclean. În fapt, la data de 14 august, aproape de miezul nopții, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că,  » Mai multe detalii […]

Leave a Comment