Șeful Direcției Corp Control din Primăria Zalău- audiat la sediul DNA Cluj

Controlul procurorilor DNA în primăriile din Zalău și Cluj Napoca, cărora li se adaugă și alte administrații din mai multe județe, se lasă deja cu audieri. Mai mulți directori , șefi de direcții și servicii din primăriile județelor implicate în această acțiune de amploare, sunt deja la Cluj unde sunt audiați de procurori.  Șeful Direcției Corp Control din Primăria Zalău, Ștefan Jugăstrean se află, potrivit unor surse neoficiale,  la sediul DNA Cluj Napoca pentru audieri, alături de alți șefi din primăriile luate cu asalt de procurori.  Descinderile DNA Cluj și ale mascaților în mai multe primării din Ardeal au la bază suspiciuni de fapte de corupție și asimilate celor de corupție care ar fi fost săvârșite în încheierea contractelor cu firma care deține „monopolul deratizărilor”, fapte care, potrivit DNA, ar fi fost săvârșite în perioada 2013-2015. Este foarte posibil ca ancheta să se extindă inclusiv către „zona” licitațiilor care au stat la baza semnării unor contracte atribuite firmei Coral Impex.  O persoană a fost deja reținută, este vorba despre Felicia Baba, șefa Serviciului Gospodărire din Primăria Sibiu.

5 Thoughts to “Șeful Direcției Corp Control din Primăria Zalău- audiat la sediul DNA Cluj”

 1. Anonim

  E o gresala caci l-au luat pe acest om trebuia luati mafiiotii aia mari caci iei au obligat sa redea acel contract doar leau curs banii la PNL si a-m zis tot ce trebe sa se ştie din asa mult iubit contract.

  1. Trahanache

   Invata sa scrii inainte sa faci comentarii. O recomandare prieteneasca, altfel nu o sa inteleaga numeni ce vrei sa comunici.

   1. Anonim

    citeste si matale esentialul si nu va legati toti de toate greselile gramaticale, voine sau nevoiete.

 2. Tocmai Coral Impex

  firma premiata si ras-premiata la greu…

 3. Anonim

  Urmeaza cine a dat aviz de legalitate la acel contract si cei care l-au votat la acea data si cum au putut sa prelungeasca acel contract prin incredintare directa(fara licitatie) hotarirea de ce nu a fost atacata in contencios………////….

Leave a Comment