Sediu de firma si sase garsoniere – mistuite de flacari

Sediu de firma si sase garsoniere - mistuite de flacariUn incendiu de proportii a izbucnit, duminica dupa-amiaza, la sediul unei firme din municipiul Zalau. Pana la sosirea pompierilor militari, cele sase garsoniere aflate la mansarda cladirii au fost cuprinse de flacari uriase. Trei dintre acestea erau locuite.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, Lucian Jacodi, incendiul pare sa fi izbucnit de la un cos de fum neizolat. Detasamentul de pompieri Zalau a intervenit duminica, in jurul orei 14, pentru a stinge un incendiu izbucnit la sediul CS Profil Glass SRL, situat de pe strada Morii din municipiul Zalau. Cauza probabila de incendiu a fost efectul termic al cosului de fum neizolat corespunzator. La mansarda cladirii au fost afectate sase garsoniere, diverse obiecte din locuinte, precum articole de imbracaminte, piese de mobilier, si a ars acoperisul pe circa 300 de metri patrati, a declarat purtatorul de cuvant.

Pompierii militari au luptat cu focul cu trei autospeciale cu apa si spuma, timp de aproximativ o ora. Din fericire, nu s-au inregistrat victime.

Tot in cursul zilei de duminica, pompierii militari au fost solicitati sa stinga un incendiu izbucnit la acoperisul unei gospodarii din orasul Cehu Silvaniei. Cauza probabila de incendiu a fost neprotejarea termica a cosului de fum fata de materiale combustibile. Au ars sapte metri patrati din acoperis si trei metri patrati din planseul de lemn.

Alte articole

Leave a Comment