Scosi din masina de echipajul de descarcerare

Scosi din masina de echipajul de descarcerare

Doua persoane in varsta de 48 de ani au fost scoase, de catre echipajul de descarcerare, dintr-un autoturism implicat, zilele trecute, intr-un accident rutier la iesire din localitatea Glod. Imediat ce au fost descarcerate, acestea au refuzat transportul la spital, pe motiv ca nu prezinta leziuni.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Porolissum al judetului Salaj, lt. Lucian Jacodi, a declarat ca pompierii militari au fost solicitati sa intervina in data de 5 februarie, in jurul orei 2, la un accident de circulatie produs la iesirea din localitatea Glod. In noaptea de sambata spre duminica, Garda de interventie nr.2 Ileanda a intervenit cu un echipaj pentru descarcerare in urma unui accident de circulatie petrecut pe drumul E 58 in localitatea Glod spre Ileanda. Pompieri militari au scos dintre fiarele contorsionate doua persoane, un barbat si o femeie ambii de 48 de ani, si au fost predate Serviciului de Ambulanta, a declarat lt. Jacodi.

Politistii sositi la fata locului au constatat ca accidentul de circulatie s-a petrecut din cauza vitezei excesive. Un barbat in varsta de 51 de ani, din Brasov, in timp ce conducea autoturismul la iesirea din localitatea Glod, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si a condus masina in santul din partea stanga a carosabilului, a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Maria Cristea.

Potrivit acesteia, in momentul producerii accidentului, in autoturism se aflau patru persoane. Toate au refuzat transportul catre spital, nefiind ranite.

Leave a Comment