Procurorii sălăjeni au luat cu asalt un hotel restaurant din Zalău

O comisie rogatorie, formată din procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, a descins vineri, 7 august, la un hotel restaurant din muncipiul Zalău în vederea realizării unor percheziții. După cum a explicat Crin Bologa, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sălaj, perchezițiile au fost realizate la solicitarea autorităților italiene cu privire la un dosar despre care nu pot fi date încă detalii. ”Informațiile cu pivire la această percheziție vor fi publice în cursul săptămânii viitoare. Dosarul este al autorităților din Italia, iar cercetările nostre au fost realizate la solicitarea acestora”, a precizat Bologa. Din câte se pare, perchezițiile au vizat traficul unor obiecte de artă.
Potrivit Noului Cod de Procedură Penală, atunci când un organ de urmărire penală sau instanţa de judecată nu are posibilitatea să asculte un martor, să facă o cercetare la faţa locului, să procedeze la ridicarea unor obiecte sau să efectueze orice alt act procedural, se poate adresa unui alt organ de urmărire penală ori unei alte instanţe, care are posibilitatea să le efectueze procedura denumită în termen de specialitate comisie rogatorie.
Vom reveni cu detalii.

Alte articole

5 Thoughts to “Procurorii sălăjeni au luat cu asalt un hotel restaurant din Zalău”

 1. Anonim

  de ce nu spuneti si despre ce hotel e vorba? Royal, nu? nu v-ar strica niste… tupeu!

  1. caius

   „Tupeul” tau, fara nume si prenume, e egal cu zero! Citeste legea mai intai si vezi daca poti, pe parcursul unei anchete care NU a dovedit inca vreo vinovatie, sa arunci cu nume de operatori economici in stanga si dreapta. Poate te trezesti cu vreo citatie acasa.

   1. Animus, caius, animus!

    sunteti ziaristi… prea va tremura nadragii! cum naiba legea asta de care pomenesti nu functioneaza decat pt ziarele locale? nimeni nu spune ca daca au tabarat mascatii la Royal, Ghiurutan e si vinovat! dar sa scrieti ca la un hotel ori la un magazin… e egal cu zero din punct de vedere al informarii cititorului!
    Daca ar fi scris numele hotelului, pe ce motiv sa ii dea in judecata patronul? ca a adus prejudicii de imagine? dar cand au intrat mascatii peste el, de au vazut toti vecinii din zona, nu i-a fost prejudiciata imaginea? BOASE, ziaristule, BOASE!!

   2. Anonim

    Asta daca tot va gasiti sursa de inspiratie la colegii cu mai mult tupeu!

 2. Jancsi

  Pe cand asemenea descinderi si in alte locatii, dar din initiativa „anchetatorilor” locali si nu comisii rogatorii?! Aicea la noi cred ca este un pact de neagresiune intre parchet si evazionisti, altfel nu se explica lentoarea asta salajana!

Leave a Comment