Prins cu arma ascunsa in casa

Prins cu arma ascunsa in casaUn salajean de 33 de ani s-a ales cu dosar de cercetare penala dupa ce politistii i-au gasit in casa o arma neletala cu aer comprimat. Potrivit datelor furnizate de purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Salaj, Nadia Serban, politistii din cadrul Biroului Arme, Explozivi si Substante Periculoase l-au depistat miercuri, 13 ianuarie, pe Florin G., de 33 ani, din Poptelec, care detinea la domiciliu, fara drept, o arma neletala cu aer comprimat. In cauza, politistii au intocmit actele premergatoare de cercetare penala pentru savarsirea infractiunii de detinere fara drept a unei arme neletale, din categoria celor supuse autorizarii, conform art. 136, indice 1, din Legea 295/2004, privind regimul armelor si munitiilor, republicata.

Bauti la volan

Doi soferi sunt cercetati de politisti, dupa ce au fost depistati in trafic de politisti, saptamana trecuta, conducand autoturismul in timp ce se aflau sub influenta bauturilor alcoolice. Primul dintre cei prinsi a fost Ioan J., de 35 de ani, din Bobota, acesta fiind depistat miercuri, in localitatea Sarmasag, avand o alcoolemie de 0,60 de mg/l alcool pur in aer expirat.

Al doilea sofer, Ioan B., de 44 de ani, din Zalau, a fost prins urmatoarea zi, in urma unei tamponari cu un alt autovehicul, cu o alcoolemie de 1,05 mg/l alcool pur in aerul expirat. Celor doi le-au fost intocmite dosare de cercetare penala, pentru savarsirea infractiunii prevazute de art.87, al.1, din O.U.G. 195/2002, privind circulatia pe drumurile publice.

La vanzare de tigari netimbrate

Politistii din cadrul Postului de Politie Sarmasag au prins-o, in data de 13 ianuarie, pe K. Erzsebet, de 44 de ani, din Sarmasag, in timp ce aceasta comercializa, in Piata Agroalimentara din localitate, pachete de tigari netimbrate, de diferite marci. Avand in vedere faptul ca pentru 46 de pachete femeia nu a putut prezenta documente, care atesta provenienta licita a acestora, tigarile au fost confiscate. K. Erzsebet s-a ales cu o sanctiune contraventionala cu amenda de 1.000 de lei, conform art. 1, lit.e, din Legea 12/1990, modificata.

Alte articole

Leave a Comment