Poliţiştii ne atrag atenţia: Hoţii dau iama în casele sălăjenilor!

Mai multe persoane cu vârsta cuprinsă între 16 şi 31 de ani din judeţul Sălaj s-au ales din partea poliţiştilor cu dosare penale pentru furt. Şi asta din cauza faptului că, în perioada ianuarie – februarie 2015, au sustras din locuinţe diferite bunuri, inclusiv sume de bani. Potrivit unor informaţii furnizate de biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj, poliţiştii Secţiei şi Postului de Poliţie Hida au organizat o acţiune pe raza de competenţă, în urma căreia au identificat mai multe persoane pe care le suspectează de comiterea mai multor furturi. Astfel, în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2015, L. Cristian, în vârstă de 22 de ani, din localitatea Păuşa, L.Vlad, în vârstă de 16 ani şi M. Călina, în vârstă de 17 ani, ambii din localitatea Sântă Mărie, au spart vitrina Cooperativei de Consum Hida, de unde au furat bunuri alimentare şi obiecte de îmbrăcăminte, în valoare de 6.000 de lei, fiind recupereate bunuri în valoare de 1.000 de lei. Conform sursei citate, în data de 15 februarie, C. Ramona, în vârstă de 31 de ani, din localitatea Hida, a intrat în locuinţa unui localnic, de unde a furat un telefon mobil şi produse alimentare. Prejudiciul, în valoare de 1000 lei, a fost recuperat şi restituit păgubitului. Tot în cursul lunii februarie B. Paul, în vârstă de 25 de ani, din localitatea Bălan, a furat din curtea unei locuinţe din localitatea Racâş o bicicletă, care a fost recuperată şi restituită.
Un alt caz de furt identificat a fost în data de 18 februarie de poliţiştii din Gârbou. Aceştia din urmă l-au identificat pe L.Alexandru, în vârstă de 25 de ani, din Popteleac, suspect de furtul unui motofierăstrău dintr-o gospodărie din localitatea Călacea, prejudiciul nefiind încă recuperat.
Potrivit biroului de presă al IPJ Sălaj, poliţiştii din Dragu îl suspectează pe B. Daniel, în vârtsă de 16 ani, din localitate, că a furat din locuinţa uneiconsătene mai multe bunuri, creând un prejudiciu de aproximativ 1.000 de lei, care a fost recuperat în proporţie de 50 la sută.

Leave a Comment