Şimleuanii speră într-un miracol pe terenul echipei Dinamo

Phoenix Şimleu va evolua sâmbătă pe terenul echipei Dinamo, echipă în faţa căreia nu a câştigat în ultimele trei sezoane, de când formaţia de sub Măgura a promovat pe prima scenă a voleiului românesc

Partidă extrem de dificilă pentru Phoenix Şimleu Silvaniei în cadrul etapei a XVIII-a din Divizia A1, programată sâmbătă. Voleibaliştii pregătiţi de Ovidiu Teuşan vor întâlni în deplasare Dinamo Bucureşti, formaţie pe care Phoenix nu a reuşit să o învingă nici o dată din 2012, an în care a promovat pe prima scenă a voleiului românesc.
„Dinamo este o echipă de cupe europene, pe care nu am reuşit să o învingem în ultimii trei ani. Sper, totuşi, ca băieţii să aibă o evoluţie de excepţie şi să „spargem gheaţa” în faţa acestei echipe. O victorie la Dinamo, chiar şi un punct, ar fi ca o „gură de oxigen” pentru noi”, a declarat antrenorul Ovidiu Teuşan.
Meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Phoenix Şimleu Silvaniei este programat sâmbătă, începând cu ora 17, în Sala „Dinamo” din Capitală.
Programul complet al etapei: Volei Municipal Zalău – Ştiinţa Explorări Baia Mare, Dinamo Bucureşti – Phoenix Şimleu Silvaniei, SCMU Craiova – CSM Bucureşti, Steaua Bucureşti – Arcada Galaţi, Unirea Dej – Banatul Caransebeş, VCM LPS Piatra Neamţ – Tomis Constanţa.

Leave a Comment