Politistii au identificat 17 infractori in 48 de ore

Politistii au identificat 17 infractori in 48 de ore

O actiune in teritoriu desfasurata de politistii jibouani, in zilele de 9 si 10 septembrie, se prezinta dupa urmatorul bilant: 17 infractori prinsi si 87 de sanctiuni contraventionale insotite de amenzi in valoare totata de aproape 17.000 de lei. Oamenii legii au facut descinderi la sediul unor societati comerciale, prin baruri, au oprit in traffic 170 de autovehicule si au legitimat 175 de persoane, 12 dintre acestea fiind conduse la politie pentru stabilirea identitatii.

Dintre infractiunile constatate, sapte au fost furturi, autorii fiind cercetati sub aspectul savarsirii infractiunii de furt. Exceptie fac cinci minori, cu varste cuprinse intre 7 si 11 ani, toti din Voivodeni, comuna Dragu, care au sustras, in cursul lunii iulie, faguri si miere de albine din stupii unui localnic, provocand un prejudiciu de 5.000 de lei. Acestia nu raspund penal in fata legii. De asemenea, politistii au identificat doi barbati din Napradea care, in cursul saptamanii trecute, au distrus un autoturism si au furat oglinda masinii, cauzand un prejudiciu de 2.000 de lei.

Tot penal va raspunde in fata legii un jibouan de 45 de ani, administrator de firma avand ca obiect de activitate comertul cu autovehicule, prins ca a utilizat, in ultimele cinci luni, neautorizat, sistemul Windows XP pe calculatorul societatii, prin instalare, stocare, rulare sau executare, afisare si transmitere.

In cadrul actiunii, oamenii legii au identificat o tanara din Soimus, comuna Somes Odorhei, care fusese data in urmarire de Inspectoratul de Politie Judetean Salaj, intrucat a disparut de la domiciliu in luna martie 2011. Fata a fost incredintata mamei sale.

Alte articole

Leave a Comment