Poliţiştii au aplicat peste o sută de amenzi în doar două zile

Neacordarea de prioritate, legalitatea transportului de persoane, dar şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi motociclişti, au fost acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri în perioada 30-31 august a.c. În acest context au fost aplicate 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.150 lei, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.
De asemenea, în perioada de referință, polițiștii au reținut în vederea suspendării șase permise de conducere, din care trei pentru nerespectarea regimului legal de viteză, unul pentru neacordare de prioritate, iar două pentru alte abateri de la normele rutiere. Pentru defecțiuni tehnice au retras patru certificate de înmatriculare.

One Thought to “Poliţiştii au aplicat peste o sută de amenzi în doar două zile”

  1. […] Neacordarea de prioritate, legalitatea transportului de persoane, dar şi nerespectarea regulilor de circulaţie de către pietoni şi motociclişti, au fost acţiunile desfăşurate de poliţiştii rutieri în perioada 30-31 august a.c. În acest context au fost aplicate 117 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.150 lei, se arată într-un comunicat de presă citește toată știrea… […]

Leave a Comment