Peste 30 de galagiosi amendati de agentii comunitari

Peste 30 de galagiosi amendati de agentii comunitariPeste 30 de persoane au fost sanctionate de agentii Politiei Comunitare (PC) Zalau, in perioada 23 decembrie 2009 – 7 ianuarie 2010, pentru conturbarea ordinii si linistii publice, iar alte peste 20 pentru apelarea la mila publica, fiind persoane apte de munca.

Mai exact, dupa cum ne-a comunicat purtatorul de cuvant al PC Zalau, Lucian Trif, in intervalul mentionat au fost aplicate in total 89 de sanctiuni contraventionale, dintre care 42 cu amenda si 47 cu avertisment.

Pe linie de ordine publica au fost aplicate 57 de sanctiuni contraventionale, 33 fiind insotite de amenzi. Pentru conturbarea ordinii si linistii publice, prin strigate si folosirea de instrumente muzicale la intensitate mare, 33 de persoane s-au ales cu sanctiuni contraventionale, pentru apelarea la mila publica a unor persoane apte de munca au fost intocmite 22 de sanctiuni contraventionale iar doua persoane au fost sanctionate deoarece au refuzat sa dea relatii pentru stabilirea identitatii.

Conform H.C.L. 170/2007 agentii comunitari au sanctionat 31 de persoane, respectiv opt cu amenda si 23 cu avertisment, dintre care zece persoane pentru ca au aruncat resturi de tigari, coji de seminte, ambalaje etc. pe domeniul public, 13 persoane au fost sanctionate pentru ca au parcat autoturismele in zone nepermise, iar doua persoane au fost surprinse in timp ce lipeau afise in alte locuri decat cele special amenajate, ne-a transmis Lucian Trif.

De asemenea, agentii comunitari au sanctionat si cinci persoane care au depozitat moloz sau ambalaje in apropierea unitatilor in care isi desfasoara activitatea, o persoana care a fost surprinsa in timp ce circula cu ATV-ul pe spatiul verde, o amenda fiind aplicata unui administrator, pentru nerespectarea orarului de functionare al unitatii pe care o conduce. Valoarea totala a amenzilor este de 17.250 de lei.

Alte articole

Leave a Comment