Motociclist accidentat de o șoferiță neatentă

Un tânăr de 29 de ani a ajuns în stare gravă la spital fiind victima unui accident de circulație petrecut sâmbătă, 27 iunie, pe bulevardul Mihai Viteazul, în zona industrială în apropiere de Vinalcool. Potrivit unor informații furnizate de Maria Criste, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean, în zona precizată, o femeie, Carmen B., din Zalău, în vârstă de 31 de ani, aflată în trafic, la volanul autoturismului marca Ford, nu a acordat prioritate de trecere unui motociclist, Andrei P., în vârstă de 29 de ani, originar din localitatea Cizer, care circula regulamentar și a intrat în coliziune cu acesta. În urma coliziunii, motociclistul a fost rănit grav, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al Ambulanței care a preluat victima și a transportat-o la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză polițiștii fac cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

3 Thoughts to “Motociclist accidentat de o șoferiță neatentă”

 1. motociclistul circula regulamentar?

  Pe mine m-a depasit motociclistul pe la Rompetrol, si eu avem peste 60 km/h . Deci este posibil ca acesta sa fi circulat si in dreptul Vinalcool cu viteza foarte mare. Daca ar functiona radarele din oras, acesti motociclisti nu si-ar tura toata ziua motoarele pe bulevard.
  In viata, primiesti ceea ce cauti sau uneori chiar o meriti.
  Nu e saptamana ca un motociclist pe motoare de viteza sa nu aiba un accident, si asta explica multe.
  Daca avea viteza mica, apuca sa franeze sau sa ocoleasca masina, dar mai mult ca sigur a avut viteza,mare si nici el nu a vazut masina din timp, cum nici soferita nu l-a vazut pe el.
  Unii dintre motociclisti, mai ales astia pe motoare de viteza sunt un adevarat pericol in trefic, atat pentru noi cat si pentru ei. Adevarati INGERASI !!

 2. gigel

  vai de tine ,daca ai avut viteza pe care o zici ar trebui sa ti se ridice permisul,iar despre femeia cea viteaza ea nu trebuie oare sa respecte regulile de circulatie?

  1. Anonim

   gigel, nume predestinat 🙂 nu iti ia nimeni permisul la 60 km/h, pote sa-ti e amenda/avertisment si 2 puncte de penalizare.

Leave a Comment