Moarte suspectă într-un bloc de lângă Sala Sporturilor

 

Un zălăuan a apelat în cursul zilei de miercuri serviciul de urgență 112 și a solictat intervenția unui echipaj anunțând că N.C., cumnatul  său, nu răspunde apelurilor sale.

Un echipaj ISU sosit la fața locului a pătruns în locuința situată într-un bloc din apropierea Sălii Sporturilor, găsindu-l pe bărbatul în vârstă de 53 de ani  întins pe pat, fără semne  vitale. Echipajul ambulanței sosite de asemenea la scurt timp, nu a putut decât să constate decesul bărbatului.  Unii vecini susțin  că bărbatul ar fi suferit de o afecțiune cronică, alții au afirmat că bărbatul nu părea bolnav, fiind o persoană activă. Însă în ultimele săptămâni a fost văzut mai rar de către vecini și apropiați, acesta confruntându-se și cu probleme financiare majore.

Deși asupra acestui caz nu planează suspiciuni cu privire la săvărșirea infracțiunii de omor, medicina legală este instituția care, în urma autopsiei, va elimina total o astfel de ipoteză, până atunci moartea bărbatului este considerată a fi „suspectă” , conform normelor polițienești.

Leave a Comment