Miting PNL în faţa Prefecturii Sălaj

Partidul Naţional Liberal filiala Sălaj, a organizat vineri, de la ora 11.00 un miting având ca scop reintroducerea votului prin corespondenţă pentru românii din străinătate. Evenimentul a fost organizat şi cu ocazia depunerii în Parlament a moţiunii de cenzură împotriva Guvernului existând speranţe mari din partea PNL că actualul guvern va fi înlăturat de la putere în urma acestei moţiuni. Deşi iniţial s-a estimat că vor participa câteva sute de persoane, totuşi, căldura şi apropierea weekend-ului au făcut ca mulţi participanţi să-şi anuleze participarea la mitingul PNL.

Alte articole

6 Thoughts to “Miting PNL în faţa Prefecturii Sălaj”

 1. Zălăuan

  Va să zică nu mai fac lanţuri umane liberalii, în jurul Parlamentului. S-au mutat în provincie, i-a muiat Ponta. Cât despre participanţi eu zic să mai tăiaţi un zero de la 500 că, şi aşa, zero nu contează !

 2. ghinion

  La taierea salariilor n/a iesit nimeni in strada. Am stat malc toti!

 3. Zălăuan

  Întradevăr ,a picat ceva. Dar a picat Moţiunea, Ponta a rămas !
  Dar totuşi câţi participanţi au fost ? Se pare că am fost mult prea optimist cu acel zero lipsă !

 4. niku

  Stiti ,cand fraierii astia, si-au dat seama ca nu au oameni ptr.lantul uman au aranjat in judete asa zise demonstratii.La Zalau mitingul a inceput cand Hayman a aparut….Rahat pe bat, pdl si pnl aceiasi mizerie.PSD-ul nu este departe….

 5. Manuella

  Pretentia aia de ,, meeting,, a fost ca o partida de sex din pubertate,cand partenera lipseste si-ti faci ,,selfie,,………:)

Leave a Comment