Michelin dă startul unei noi ediţii a evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere”

 

Cea de a patra ediţie a evenimentului „Zilele Siguranţei Rutiere Michelin” se va desfăşura sâmbătă, 13 iunie, între orele 10 şi 18, pe platoul de marmură din centrul municipiului. Evenimentul, organizat de Michelin şi care aduce împreună întreaga familie, copii, adolescenţi şi adulţi, va demonstra într-o manieră interactivă şi neconvenţională importanţa regulilor de siguranţă rutieră.
Ediţia din acest an va integra activităţi diverse, care vor ajuta participanţii de toate vârstele să înţeleagă şi să asimileze cele „Zece Reguli de Aur ale Siguranţei Rutiere”. „Sub conceptul umbrelă <<De eşti mic sau de eşti mare, Siguranţa e foarte tare!>> participanţii de toate vârstele vor fi implicaţi în concursuri şi activităţi interactive, şi vor fi invitaţi să pedaleze şi să adune kilometri de Siguranţă Rutieră, pe care Michelin îi va transforma ulterior în treceri de pietoni renovate în Zalău”, au precizat organizatorii.
Pentru a se implica activ la refacerea trecerilor de pietoni din Zalău, participanţii trebuie să vină la eveniment şi să se urce pe una din cele cinci biciclete statice conectate la un sistem inteligent ce transformă fiecare secundă de pedalat în kilometri de siguranţă. Nu contează vârsta, ci dorinţa de a ajuta. La fiecare zece kilometri pedalaţi, Michelin trasează o linie din trecerile de pietoni care au nevoie de recondiţionare.
“În această ediţie le oferim sălăjenilor ocazia de a contribui la creşterea siguranţei rutiere, pedalând şi strângând kilometri de siguranţă rutieră pe care Michelin îi transformă în treceri de pietoni renovate. Michelin continuă să încurajeze experimentarea celor zece reguli de aur ale siguranţei rutiere prin acţiuni interactive şi distractive pentru întreaga familie.” a spus Sean Parry, director general Platformă Industrială Michelin Zalău. Participanţii înscrişi la eveniment vor participa automat la o tombolă, iar cei mai norocoşi pot câştiga unul din cele trei cursuri de conducere defensivă. Toţi cei care doresc să afle mai multe despre eveniment şi să cunoască programul pregătit de Michelin o pot face pe site-ul www.zilelesigurantei.ro.

Leave a Comment