Evenimente muzicale cu Trupa „Maria”

Trupa „Maria”, cunoscută şi sub denumirea de „Kelly Family” – ca urmare a participării la show-ul de televiziune „Românii au talent”, este dispusă să cânte, la cerere, tuturor celor care vor să asculte muzică de calitate. Trupa, din localitatea Sebeş – judeţul Alba, poate fi invitată la diferite evenimente constând în aniversări, botezuri, nunţi, serate sau majorate.
Formaţia a ajuns să fie cunoscută în urmă cu aproximativ doi ani, după ce a luat parte la showu-ul „Românii au talent” şi a reuşit să impresioneze o sală întreagă cu piesa „I Can’t Help Myself” de la Kelly Family”, ajungând până în semifinală.
Trupa Maria este alcătuită din şapte fraţi (Elena, Mihail, Gavriil, Ana, Elisabeta, Rafail şi Ioan), toţi înzestraţi cu simţ muzical, dar şi voci curate, moştenite de la părinţii: preotul Dorinel Popa (preot în Parohia Ortodoxă Dumbrava, Comuna Săsciori, judeţul Alba) şi Eugenia-Maria; părinţi care reuşit împreună să dea naştere la nouă copii, dintre care opt sunt în viaţă. Trupa „Maria” a luat fiinţă în vara anului 2011, iar de atunci membrii ei au susţinut diferite concerte în: Sebeş – la Zilele Oraşului, în Gherla, în Cluj şi în alte localităţi din ţară, inclusiv în oraşul Zalău.

Leave a Comment