Mandat de arestare pe numele lui Gheorghe Gurzău, șoferul microbuzului implicat în tragedia de la Zalău

Gurzău Gheorge, șoferul microbuzului implicat în accidentul de marți, din Zalău, tragedie în care o fetiță de 12 ani a murit, a fost arestat pentru 30 de zile în cursul zilei de vineri. Șoferul a fost dus, vineri în jurul orei 15,  în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sălaj. Polițiștii continuă cercetările pentru infracțiunile de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, fapte prevazute de Codul Penal.

 

 

Alte articole

9 Thoughts to “Mandat de arestare pe numele lui Gheorghe Gurzău, șoferul microbuzului implicat în tragedia de la Zalău”

 1. Privati de tri ca...cati !

  Un copil nevinovat a cazut victima nevinovata a acestui capitalism puturos cu o privatizare fortata. Nu ne-au ajuns privatii care otravesc romanii cu tot flul de produse infestate. Branza cu E-coli, salam cu Salmonella, oua cu fipronil, cascaval cu aracet. Acum avem microbuze sicrie pe roti. Sparta copilei nevinovate a fost pecetluita atunci cand un nemernic a DAT autorizatie de transport persoane unui microbuze cu usi care se deschid in spate. In regimul socialist nu s-ar fi intamplat asa ceva !

 2. ...

  Asa se dau licențele la consiliul Județean doamna Garofita. Când ați verificat ultima oara dacă acești asa ziși transportatori îndeplinesc condițiile pt a li se atribui trasee. Ați circula cu asemenea microbuz. Sa va trimiteți dvs. Copiii cu un microbuz de genul acela. Gunoaie pe roti. Ridicați-va fundul de pe scaune din birouri și ieșiți în teren și faceți controale. Ca aveți atribuții. AVIZ ȘI la licențe….

  1. Anonim

   Cei de la CJ se cred deasupra legii, in frunte cu seful lor Tibi Marc. Sunt curios pe cand DNA o sa se aplece si aspura doasarului privinnd atribuirea contractului privind gunoiul menajer din Salaj. Cate mita s-a dat si cum a fost impartita. Si sa nu uite DNA si de fostul vicepresedinte de la CJ, acel ungur sovin, pe care Ciunt il tine in brate si acuma.

 3. Nimeni nu e mai presus de lege

  Da primarul acesta merge in oraș să vadă ce se întâmplă cu ochii lui?de ce nu și mișcă fundul și să iasă în cartiere unde impozitul le a mărit dar rezultate ioc,nimic nu face din ce a promis….sta in birou că un boss s au că regele țiganilor,oricum ai pupa in fund că are nevoie de voturile lor….nici poliția nu și face datoria,nici locala nici janderii stau in mașini toată ziua,habar nu au ce se întâmplă pe pământ…alo mai coborâți din mașini și patrulați printre cetățeni…sa combateți Raul nu sa veniți când deja s a produs!!!plini de drogați și cerșetori!!!nimeni nu i a nici o măsură!!!nu suntem în siguranță de cand PSD a pus stăpânire pe tot în toată țara,noi cetățenii contribuim pt salariile voastre ,rușine!!

  1. AntiRezist

   Rezultate ioc? Mi se pare că orașul arată mai bine după nici un mandat întreg al lui Ciunt decât după 3 de-a lui Capâlnașiu. Mai bine PSD pe plan local decât (ex-)PNL sau acele scuze patetice de partide efemere ca USR sau adunătura lui Cioloș (nu mă interesează cum îi zice).

  2. Anonim

   am vorvit cu cei de la Politia Locala, cei care patruleaza la noi la bloc, si erau vai si amar de capul lor ! sunt legati si de maini si de picioare ! ori nu au lege care sa o aplice, ori nu au :voie: de la imparatie. Cica primarul nu a dat „unda verde” la a se da sanctiuni. Daca au ghinio si sanctioneaza pe cine nu trebuie sunt facuti cu ou si otet.

 4. Anonim

  @22.23 Lasa vrajeala de PDList&pnl cu primarul care ar trebui sa verifice el microbuzele din oras ? Dar este adevarat ca aceasta cohorta de trantori din politia locala si alte firme de „protectie” a cetateanului , ARD gazul de pomana, total ineficienti atat timp cat nu pot STARPI cersetorii si pirandele din plin centrul orasului , chiar de langa primarie ! E timpul sa seactioneze hotarat !

 5. Anonim

  Si dupa fata se vede cat e de hapsan.

 6. " cohorta de trantori din politia locala " = sluga PSD-ului

  executa ordinele primarului. Ei sunt „GARDA DE FIER ” a primariei, aripa militarizata a PSD-ului Primarul este seful Politiei Locala, dar coordonarea este pasata la viceprimarul Balajel, caci lui ii plate sa „latre ordine” tampite. Cei de la Politia Locala stau drepti si executa ceea ce le este transpis de primar prin gura vicelui Balajel. Deci nu asteptati mare lucru de la ei. PSD este partidul penalilor si ei lucreaza pentru PENALI.
  Sotia acestui sofer criminal este consiliera de la PSD, sustinuta pe fata de Tibi Marc. La adresa acestui sofer criminal aui existat mai multe reclamatii si nimeni nu a facut nimic. De ce? pentru ca exista PSD !
  Deci pana la urma PSD te si omoara !!!

Leave a Comment