La cules de… grenade în pădurile din Dragu

Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” a fost solicitată să intervină în cursul dimineţii de luni, 22 iunie, pentru a asana patru elemente de muniţie neexplodate, găsite întâmplător de către un cetăţean care se afla la cules ciuperci în pădurea de lângă comuna Dragu.

Pirotehniştii au identificat muniţiile ca fiind patru grenade ofensive, iar în urma cercetării perimetrului au mai fost descoperite încă opt grenade. Muniţiile, 12 grenade ofensive, au fost ridicate, transportate şi depozitate în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.

Pe această cale, echipa pirotehnică din cadrul ISU „Porolissum” Sălaj recomandă cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

One Thought to “La cules de… grenade în pădurile din Dragu”

  1. MAG

    Colaborare la domiciliu!
    Un sistem verificat pentru a castiga bani! Este bine să dai maxima atentie acestei oportunitati! In timp ce altii inca mai cauta oferte care sa le aduca bani, tu poti chiar acum sa iei startul si sa incepi sa castigi bani seriosi! Metoda este deja verificata si functioneaza perfect. Pentru mai multe informatii, cauta-ma urgent la adresa mea de email: maginstal54@gmail.com

Leave a Comment