Judecat pentru că a încercat să-şi omoare socrul

Un bărbat din localitatea sălăjeană Sălăţig a fost trimis în judecată de către procurori, fiind acuzat de tentativă de omor, după ce şi-a snopit în bătaie socrul, aplicându-i mai multe lovituri de bâtă. Fapta s-a petrecut la începutul lunii iunie, în curtea gospodăriei inculpatului Francisc Opriş, pe fondul consumului de alcool, mărul discordiei fiind nimeni alta decât soacra pârâtului. Femeia se refugiase în gospodăria ginerelui, în urma unui conflict pe care îl avusese cu soţul său. Acesta a urmărit-o, iar de aici până la izbucnirea scandalului nu a mai fost decât un pas.
Ameţit de aburii alcoolului, Opriş l-a atacat pe socrul său, lovindu-l în mod repetat cu o bâtă. Bărbatul agresat a fost internat la Secţia Neurologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău, unde a intrat în sevraj alcoolic.
Agresorul a fost cercetat în stare de libertate, după ce magistraţii Tribunalului Sălaj au respins propunerea de arestare preventivă pe o perioadă de 29 de zile făcută de către procuroril, dispunând punerea de îndată în libertate a inculpatului. Nici un urma recursului formulat de către anchetatori şi judecat la Curdea de Apel Cluj, Opriş nu a ajuns în arest, instanţa clujeană a respins ca nefondat recursul, decizia fiind definitivă.
Bărbatul din Sălăţig va fi adus în faţa instanţei în 18 decembrie, când a fost programat primul termen al procesului.

Alte articole

Leave a Comment