Întâlnire literară cu scriitori sălăjeni

Sala Porolissum a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj va găzdui, în data de 11 decembrie, începând cu ora 13, o întâlnire literară deschisă publicului pasionat de cărți, de cultură și de lectură. În cadrul evenimentului vor fi prezenți membrii Asociației Scriitorilor din județul Sălaj: Ion Pițoiu Dragomir, Teodor Sărăcuț Comănescu, Alice Valeria Micu, Angela Maxim, Florin Horvath, Marcel Lucaciu, Simone Györfi, Györfi-Deák György, Viorica Mureșan, Viorel Mureșan, Doina Ira Tăutan, Viorel Tăutan, Carmen Ardelean, Imelda Chința și Daniel Săuca.

Cei prezenți își vor prezenta cărțile publicate în acest an și vor lectura paragrafe din lucrările lor. Acesta este un bun prilej de a descoperi noutățile în domeniul literar, dar și de a intra în contact cu ultimele tendințe. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Reprezentanța Zalău a filialei Cluj a Uniunii Scriitorilor din România.

2 Thoughts to “Întâlnire literară cu scriitori sălăjeni”

  1. […] Sala Porolissum a Centrului de Cultură și Artă al Județului Sălaj va găzdui, în data de 11 decembrie, începând cu ora 13, o întâlnire literară deschisă publicului pasionat de cărți, de cultură și de lectură. În cadrul evenimentului vor fi prezenți membrii Asociației Scriitorilor din județul Sălaj: Ion Pițoiu Dragomir, Teodor Sărăcuț Comănescu, Alice Valeria Micu, Angela Maxim, Florin Horvath, Marcel Lucaciu, Simone Györfi, Györfi-Deák György, Viorica Mureșan, Viorel Mureșan, Doina Ira Tăutan, Viorel Tăutan, Carmen Ardelean, Imelda Chința și Daniel Săuca. Cei prezenți își vor prezenta cărțile publicate în… Citeste mai mult […]

Leave a Comment