Incendiu la Bănișor. Focul a fost stins de angajații primăriei și de localnici

Un incendiu de vegetație a fost înregistrat astăzi pe raza comunei sălăjene Bănișor. Focul s-a extins cu repeziciune din cauza secetei și a vântului.

Incendiul a izbucnit pe câmp, într-o zonă cu terenuri agricole și livezi. Din fericire, incendiul a fost stins de muncitori angajați ai primăriei și de voluntari din rândul localnicilor. Angajații primăriei au transportat apă cu o cisternă de 6.000 de litri, iar cu ajutorul utilajelor au reușit să stingă focul înainte ca flăcările să ajungă la livezile și culturile de porumb din apropiere, ne-a declarat primarul comunei Bănișor, Sorin Maxim. Autoritățile vor acum să afle cauza care a stat la baza izbucnirii incendiului.

Foto: Sorin Maxim

One Thought to “Incendiu la Bănișor. Focul a fost stins de angajații primăriei și de localnici”

  1. […] Un incendiu de vegetație a fost înregistrat astăzi pe raza comunei sălăjene Bănișor. Focul s-a extins cu repeziciune din cauza secetei și a vântului. Din fericire, incendiul a fost stins de muncitori angajați ai primăriei și de voluntari din rândul localnicilor. Angajații primăriei au transportat apă cu o cisternă de 6.000 de litri, iar cu ajutorul utilajelor au reușit să stingă focul înainte ca flăcările să ajungă la livezile și culturile de porumb din apropiere, ne-a declarat primarul comunei Bănișor, Sorin Maxim. Foto: Sorin Maxim Citeste mai mult […]

Leave a Comment