Iarba verde de acasă: CITADIN a ieşit cu motocositoarele pe străzi

Gardul viu şi toate spaţiile verzi de pe bulevard, de pe străzile adiacente dar şi din cartierele municipiului, au intrat, în aceste zile, sub foarfeca şi coasa celor de la Citadin. Echipele de cosaşi au fost mobilizate astfel încât, primele rezultate (bune) pot fi deja observate de locuitorii Zalăului. Toate suprafeţele ce compun zona centrală sunt în lucru, dar şi străzile Gheorghe Doja, Corneliu Coposu, Depozitelor şi cartierul Meseş, au fost primele puse pe agenda societăţii subordonate Primăriei, la capitoul spaţii verzi. Potrivit reprezentanţilor Citadin, toate spaţiile verzi din cartierele zălăuane vor intra sub lama motocositoarelor. Aceştia spun că vegetaţia a fost foarte bogată în acest an iar ritmul de creştere, datorită precipitaţiilor şi a zilelor călduroase, a fost mai mare faţă de anii trecuţi, astfel încât, în unele locuri, se intervine deja pentru a patra oară în doar câteva luni.

Cei de la Citadin au luat în primire şi Cimitirul astfel că, în aceste zile, vegetaţia bine crescută şi buruienile vor intra în activităţile citadinilor.

Alte articole

2 Thoughts to “Iarba verde de acasă: CITADIN a ieşit cu motocositoarele pe străzi”

  1. Deceneu

    Primarul Ciunt se tine de promisiuni. Baga-i primare la lucru ca au trandavit destul! Si asta sa fie numai inceputul. Alo se aude?

  2. Anonim

    Cei de la Citadin ar trebui să taie un brad din faţa Prefecturi care s-a înclinat foarte tare spre trotuar, fiind posibil să cadă

Leave a Comment