Hoți de lemne, prinși de polițiști pe șoselele Sălajului

Amenzi în valoare de 47.000 de lei. Atât au aplicat polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj în doar patru zile, în perioada 19-22 septembrie, în cadrul unei acțiuni de control în județ.

Pe lângă amenzi polițiștii au confiscat și 126 de metri cubi de lemne. În perioada menționată polițiștii au demarat o serie de controale privind proveniența și circulația materialului lemnos în fondul forestier ce aparține de comuna Năpradea și au constatat o serie de nereguli.

Astfel, în apropierea unei platforme de exploatare a lemnului, polițiștii au depistat două vehicule care transportau 11 metri cubi de lemne fără documente de proveniență legală. Mai exact, între volumele înscrise în avizul de însoțire și materialul lemnos efectiv încărcat pe mijloacele de transport existau diferențe.

De asemenea, polițiștii au depistat, pe din localitatea Năpradea, o autoutilitară ce transporta opt metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență.

 

Cei peste 126 de metri cubi de lemne confiscați, de diverse specii și sortimente, au fost în valoare totală de 49.800 de lei.

2 Thoughts to “Hoți de lemne, prinși de polițiști pe șoselele Sălajului”

  1. […] Amenzi în valoare de 47.000 de lei. Atât au aplicat polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj în doar patru zile,  » Mai multe detalii […]

  2. […] Amenzi în valoare de 47.000 de lei. Atât au aplicat polițiștii Biroului pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj în doar patru zile, Citeste mai mult […]

Leave a Comment