Hoţi de lemne, prinşi de poliţişti

Doi bărbaţi din Sălaj au fost sancţionaţi de poliţişti după ce au fost prinşi în timp ce transportau lemne fără acte. Pe lângă amenzile încasate, cei doi au rămas şi fără marfă. Bărbaţii au fost prinşi la începutul acestei săptămâni, mai exact luni – 11 aprilie. Primul, un bărbat în vârstă de 35 de ani din comuna Buciumi, a fost prins de poliţişti prin localitatea Bogdana în timp ce transporta cu o căruţă, lemne în valoare de aproximativ 370 de lei, fără a deține aviz de însoțire. Câteva minute mai târziu, după ora 19, poliţiştii au identificat prin localitatea Plopiş o dubă condusă de un bărbat de 37 de ani din comuna Halmăşd încărcată cu lemne în valoare de 320 de lei, tot fără acte. Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în ambele cazuri, iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat Ocolului Silvic.

3 Thoughts to “Hoţi de lemne, prinşi de poliţişti”

  1. […] Doi bărbaţi din Sălaj au fost sancţionaţi de poliţişti după ce au fost prinşi în timp ce transportau lemne fără acte. Citeste mai mult […]

  2. Anonim

    Le-au cules pentru iepuri. Dacă nu le-or mînca, le-or arunca pe foc!

  3. Praf in ochi!

    Pai ce mafie a lemnului e in Bogdana, in frunte cu Banut paduraru, care face ce vrea in padurile satului si la Huta, taie unde apuca din partea de padure a oamenilor, acoperit de primar si politia din comuna. Pe astia nu-i vede nimeni, ca se acopera reciproc.

Leave a Comment