Furt la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău

Furt la Colegiul Naţional “Silvania” Zalău

Câţiva elevi de la Colegiul Naţional Silvania Zalău au fost prădaţi, luni, de persoane necunoscute care le-au furat sume de bani din hainele şi ghiozdanele lăsate nesupravegheate în sala de clasă. Poliţiştii au estimat prejudiciul cauzat la 140 de lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Maria Cristea, a declarat că furtul a fost sesizat de unul dintre profesorii unităţii de învăţământ. În cursul zilei de luni, la ora 11.10, un cadru didactic de la Colegiul Naţional Silvania Zalău a sesizat poliţia despre faptul că persoane necunoscute au sustras diferite sume de bani din ghiozdanele şi hainele elevilor aflate în sala de clasă. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii au constatat că prejudiciul cauzat este în sumă de 140 de lei, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei menţionate, autorii furtului au profitat de faptul că sala de clasă a fost lăsată nesupravegheată. În continuare, poliţiştii continuă cercetările pentru prinderea şi identificarea autorilor, precum şi pentru recuperarea prejudiciului.

Luat la pumni… fără motiv

Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Jibou, a fost luat la pumni, zilele trecute, în timp ce se afla într-un magazin din oraş. Jandarmii, chemaţi la faţa locului, au recunoscut agresorul ca fiind unul cu antecedente în astfel de cazuri.

Ofiţerul de relaţii publice din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj, căpitan Cristian Bolfă, a declarat că jibouanul a sesizat un echipaj de jandarmi aflat în misiune pe raza localităţii, că a fost bătut într-un magazin din localitate. În urma verificărilor efectuate, jandarmii au identificat făptuitorul, K.C. în vârstă de 32 de ani, din localitatea Jibou, persoană cunoscută ca având un comportament violent, fără un motiv anume, a lovit cu pumnii persoana vătămată în zona feţei. Pe numele agresorului, au fost întocmite actele de constatare a infracţiunii de lovire şi alte violenţe, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 180 Cod Penal. Victima s-a prezentat la Spitalul Orăşenesc Jibou pentru îngrijiri medicale. Din fericire, nu a necesitat spitalizarea, a declarat purtătorul de cuvânt.

Potrivit sursei menţionate, dosarul cu actele de constatare a infracţiunii urmează a fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou.

Leave a Comment