Zvonoteca

# A venit primăvara şi pe meleagurile pălincii de prune. Cu un banc nou (sau vechi?): cum s-a născut dl. Emil Boc? Dintr-un ou Kinder cu surprize. Asta apropos de posibila schimbare a domniei sale din foncţia de prim-ministru. Corul reunit al zvonăraşilor, într-un glas, zic: Igen!

# Medicii de familie ar vrea să pună lacăt pe cabinete aşa din aprilie. Din partea noastră, să le pună. Şi să plece din ţară. Să plece, de fapt, toţi medicii şi toate asistentele. Să plecăm şi noi. Tăţi sălăjenii. Să rămână Băsescu & Boc singuri, singurei prin ţară, să se joace în continuare cu guvernarea…

# Mişto editorialul recent al lui Ion Cristoiu despre şantajul în presă. Oare nu cumva se mai întâmplă şi în minunatul judeţ Sălaj? Unii zic că da. Chiar dacă mai subtil decât în urmă cu ceva ani.

# Cică Ford Craiova a angajat detectivi particulari pentru a-i prinde pe angajaţii care furau piese din fabrică. Nu-i de mirare. Nu peste multă vreme, conducerile judeţelor vor trebui să angajeze detectivi pentru a-i prinde pe cetăţenii care fură judeţul. Bucată cu bucată.

Leave a Comment