Fostul inspector șef al IPJ Sălaj, chestorul Mihăilă, îndepărtat de la șefia Inspectoratului General pentru Imigrări

Într-un comunicat al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual se arată că fostul inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, chestorul Marius Mihăilă, ar fi fost împuternicit, spun sindicaliștii, la o altă structură importantă a MAI, în fruntea ei: Oficiul Național pentru Protecția Martorilor. Sindicaliștii îl acuză pe chestor de management defectuos și au sesizat Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne. Mihăilă mai este acuzat, se arată în comunicatul oficial al SNPPC, de anumite detașări de personal după bunul plac, dar și de presupuse deficiențe manageriale.

5 Thoughts to “Fostul inspector șef al IPJ Sălaj, chestorul Mihăilă, îndepărtat de la șefia Inspectoratului General pentru Imigrări”

 1. Viorica

  Ăsta nu merita sa fie nici măcar la o firma de paza, darămite unde îl Bode! Ca de-altfel și Bode, tot la fel! Pe de altă parte, ne meritam soarta! Suntem neam de c…!!!

  1. Anonim

   Păi dacă au fost prieteni din copilărie!

   1. Mioara

    Da mi se oare normal! Oricare dintre noi….. romanii am face la fel! Pile, relații, pupincurisme, etc! La nemți sau alte popoare nu ai vedea așa ceva!!!

    1. Liviu

     Și când constatam ca in toate instituțiile se practica astfel de “practici” ne putem lua cu mâinile de cap!!! De aia merge treaba așa bine in România lucrului bine făcut!!!! Vai Dioamne!

 2. Cecilia

  Adică îl schimbi ca nu performează, nu este bun, nu este eficient și îl pui int-un alt loc unde credeți ca va performa? T Nici vorba! Ne meritam soarta!!!

Leave a Comment