Fostul inspector șef al IPJ Sălaj, chestorul Mihăilă, îndepărtat de la șefia Inspectoratului General pentru Imigrări

Într-un comunicat al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual se arată că fostul inspector șef al Inspectoratului Județean de Poliție Sălaj, chestorul Marius Mihăilă, ar fi fost împuternicit, spun sindicaliștii, la o altă structură importantă a MAI, în fruntea ei: Oficiul Național pentru Protecția Martorilor. Sindicaliștii îl acuză pe chestor de management defectuos și au sesizat Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne. Mihăilă mai este acuzat, se arată în comunicatul oficial al SNPPC, de anumite detașări de personal după bunul plac, dar și de presupuse deficiențe manageriale.

6 Thoughts to “Fostul inspector șef al IPJ Sălaj, chestorul Mihăilă, îndepărtat de la șefia Inspectoratului General pentru Imigrări”

 1. Viorica

  Ăsta nu merita sa fie nici măcar la o firma de paza, darămite unde îl Bode! Ca de-altfel și Bode, tot la fel! Pe de altă parte, ne meritam soarta! Suntem neam de c…!!!

  1. Anonim

   Păi dacă au fost prieteni din copilărie!

   1. Mioara

    Da mi se oare normal! Oricare dintre noi….. romanii am face la fel! Pile, relații, pupincurisme, etc! La nemți sau alte popoare nu ai vedea așa ceva!!!

    1. Liviu

     Și când constatam ca in toate instituțiile se practica astfel de “practici” ne putem lua cu mâinile de cap!!! De aia merge treaba așa bine in România lucrului bine făcut!!!! Vai Dioamne!

    2. Trecator

     Aceleasi sistem de pile le gasesti si in alte tari, in unele sunt chiar mai urate, doar ca la noi se permite mediatizarea mult mai transparent. Vorbeste un om care a fost in alte tari si s-a lovit de aspecte de genul. Ca la ei se face o altfel de treaba, mai de calitate e o alta poveste, dar asta nu inseamna ca nu o fac tot politic. Si politica, democratia este la fel peste tot! Vorbiti in nestiinta de cauza cateodata fara sa aveti habar de ce se intampla cu adevarat in alte tari. Suntem printre cele mai sigure tari din EU, asa cum radeti voi de politia Romana. In alte tari din UE se impusca oamenii pe strazi, dar ei is mai „destepti” si nu mediatizeaza transparent criminalitatea pentru a-si pastra o imagine buna in UE, nu suntem cei mai buni ca societate, dar nici pe departe cei mai rai. Din punct de vedere economic Romania e in dezvoltare, incet, deoarece suntem la mana privatilor si orice partid corect am avea nu ar putea face peste noapte mai nimic. Degeaba mergi tu partid corect sa maresti minimul pe economie la 1000 de euro daca sistemul economic in marte parte e privat strain, ca ala isi ia firma si pleaca inapoi la el si tu esti somer pe 1000 de euro minim pe economie salar in tara. Sa o luam si pe partea in care mai spuneti ca dupa comunism s-a vandut tara si s-a distrus. Sa zicem ca ar exista o posibilitate ca marile puteri sa fii venit cu o simpla chestie, ori va opriti din dezvoltare de buna voie, ori va oprim noi prin metodele noastre. Stim cine provoaca razboaie in anumite tari dezvoltate doar ca sa le fure resursele si sa detina cotrolul economic. Tu ca si conducator ce ai face? Ai duce tara in situatia in care e acuma? Sau ai prefera sa te bati in piept cu toti la un razboi, care sa zicem ca l-ai castiga, dar cu pretul a milioane de morti si suferinte groaznice? Asta e doar o teorie, dar din ce vad ca se intampla in lume nu ar fi exclus, in ideea ca daca Ceasca ar mai fi continuat am fi fost putere economica mondiala si bineinteles un inamic principal pentru alte puteri. Concluzia este ca suntem prea mici ca sa judecam cateodata si scandam fara sa avem nici macar 1% informatie de ce se intampla cu adevarat in spatele unor decizii. Cateodata ca oameni suntem pusi sa alegem raul mai mic, nu exista tot timpul varianta de ales, rau sau bine.

 2. Cecilia

  Adică îl schimbi ca nu performează, nu este bun, nu este eficient și îl pui int-un alt loc unde credeți ca va performa? T Nici vorba! Ne meritam soarta!!!

Leave a Comment