Filme de excepţie pentru zălăuani

Pe parcursul a două zile, în perioada 28-29 octombrie, zălăuanii pot viziona câteva filme de excepţie la Casa Municipală de Cultură din municipiu. Este vorba despre patru filme, cele mai apreciate la marile festivaluri internaţionale.
Luni, 28 octombrie, începând cu ora 17, în locaţia amintită, cei interesaţi vor putea viziona filmul „Străina”, în regia lui Feo Aldag. În aceeaşi zi, de la ora 20, tot la Casa Municipală de Cultură, va rula filmul „Cu papa la psihiatru”, în regia lui Nanni Moretti. De asemenea, marţi 29 octombrie, de la ora 17, cinefilii zălăuani vor putea viziona filmul „Incendii” în regia lui Denis Villneuve, iar de la ora 20 va rula filmul „Pielea în care trăiesc”, în regia lui Pedro Almodovar. Cei interesaţi trebuie să ştie că preţul unui bilet este de opt lei şi poate fi achiziţionat de la Casa Municipală de Cultură.

Spectacole pentru jibouani

Nu doar zălăuanii vor putea lua parte în această săptămână la evenimente recreeative, ci şi locuitorii oraşului Jibou. Asociaţia Cultural Educativă „Someşul” Jibou invită publicul la „Umor cu premeditare” şi „Creangă povestind copiilor”, două spectacole care vor avea loc la Casa Orăşenească din localitate. Astfel, marţi 29 octombrie, de la ora 10, respectiv ora 12, cei interesaţi vor putea lua parte la piesa „Creangă povestind copiilor” piesă a cărui protagonist este actorul Constantin Tiron, deţinătorul marelui premiu al Festivalului „Tudor Muşatescu” de la Cîmpulung Muşcel. De la ora 18, tot în aceeaşi locaţie, jibouanii vor putea lua parte la spectacolul umoristic „Umor cu premeditare” – umorul în literatura populară, fabulă şi epigramă, tot cu actorul Constantin Tiron, deţinător al titlului de campion umoristic. Preţul unui bilet la spectacol este de cinci lei.

Alte articole

One Thought to “Filme de excepţie pentru zălăuani”

  1. […] Pe parcursul a două zile, în perioada 28-29 octombrie, zălăuanii pot viziona câteva filme de excepţie la Casa Municipală de Cultură din municipiu. Este vorba despre patru filme, cele mai apreciate la marile festivaluri internaţionale. Luni, 28 octombrie, începând cu ora 17, în locaţia amintită, cei interesaţi vor putea viziona filmul “Străină”, în regia lui Feo Aldag. În aceeaşi zi, de la ora 20, tot la Casa Municipală de Cultură, va rula filmul “Cu papa la psihiatru”, în regia lui Nanni Moretti. De asemenea, marţi 28 octombrie, de la ora 17, cinefilii zălăuani vor putea viziona filmul “Incendii” în regia …mai multe stiri […]

Leave a Comment