Femeie de 72 de ani rănită grav după ce soţul a adormit la volan

O femeie de 72 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier produs sâmbătă, 18 august, în jurul orei 13.30, pe DN 1F.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, evenimentul a avut loc după un bărbat de 75 de ani din comuna Meseşenii de Jos, în timp ce conducea autoturismul pe drumul menţional, în afara localităţii Sutoru, la ieşire dintr-o curbă la dreapta, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă şi intrat în coliziune cu un canal colector de apă, după care s-a răsturnat în şanţ. În urma impactului, soţia acestuia, de 72 de ani, pasageră de pe locul din dreapta faţă, a rămas încarcerată, fiind nevoie de intervenţia pompierilor pentru scoaterea ei din fiarele contorsionate.

Victima a fost predată unui echipaj al Ambulanţei, care a transportat-o la spital pentru investigaţii şi îngrijiri medicale.

Conducatorul auto a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Alte articole

2 Thoughts to “Femeie de 72 de ani rănită grav după ce soţul a adormit la volan”

  1. Anonim

    Si eu era sa o comit aseara pe drumul de la Cluj. L-am deposit la limita pe unul din Salaj. Mergea incet si u am mai avut rabdare sa stau in fundul lui.

  2. Anonim

    din cauza unei infrastructuri foarte proaste se intampla marea majoritate a accidentelor. oamenii isi pierd rabdarea si conduc foarte agresiv si imprudent. Am fost in aceasta saptamana in turul Ardealului si am vazut unde te duce frustrarea, cand vezi ca unul circula foarte incet si in spatele lui se formeaza coloane de zeci de masini ! in fiecare zi, am facut cel putin 2-3 depasiri neregulamentare, la mare risc si ultima era sa iasa prost. Am deposit in bou/prost, caci altfel nu-I pot zice, care a vazut ca vreau sa depasesc si nu ma lasa, iar cand am intrat in depasire, a accelerat si el. In tampit pe care l-am injurat tot drumul pana acasa.

Leave a Comment