Fanfara Promenada concerteaza la Cluj

Fanfara Promenada concerteaza la Cluj

Fanfara Promenada a Primariei Municipiului Zalau participa la Cluj la Festivalul Concurs al Muzicii de Camera si Interpretare Solistica Tudor Jarda al Formatiilor Instrumentale si Solistilor din Armata. Manifestarea, care se desfasoara in perioada 8-11 noiembrie este organizata de Asociatia Trompetistilor din Romania, in parteneriat cu Serviciul Muzicilor Militare Bucuresti, Cercul Militar Cluj – Napoca, in colaborare cu Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti, Academia de Muzica Gheorghe Dima din Cluj – Napoca, Filarmonica de Stat -Transilvania, Liceul de Muzica Sigismund Toduta, Orchestra Nationala Radio si TVR Cluj, cu sprijinul Diviziei 4 Infanterie Gemina, a Centrului Militar Zonal Cluj si a Comandamentului Logistic Intrunit al Armatei Romane.

Deschiderea festiva va avea loc in 8 noiembrie la ora 18, la Sala de spectacole a Cercului Militar Cluj-Napoca, iar Gala Laureatilor si Festivitatea de premiere, se vor desfasura in data de 11 noiembrie de la ora 18. Aceasta editie este dedicata aniversarii a 180 de ani de la infiintarea Muzicilor Militare din Romania, precum si Zilei Nationale a Romaniei.

In cadrul deshiderii festive, Corul Filarmonicii Transilvania, va sustine un recital de exceptie, alaturi de solisti si formatii de muzica clasica. Totodata, va concerta formatia de jazz Big Dig Dima Band, a Academiei Gheorghe Dima din Cluj Napoca, alaturi de Fanfara Promenada a Primariei Municipiului Zalau si alti artisti consacrati.

Alte articole

Leave a Comment