Eroii Revoluției Române din Decembrie 1989, comemorați la Zalău

Asociaţia 21 Decembrie 1989 Sālaj a organizat, vineri 22 Decembrie, în Zalău, o manifestare prin care au fost comemorați Eroii Revoluției Române din Decembrie 1989. manifestarea a avut loc la intrarea în Parcul Central, în fața Monumentului Revoluției Române.
Activitatea a fost realizată cu sprijinul Consiliului Judeţean Sālaj, Primāriei Municipiului Zalāu şi cu participarea efectivelor de militari ai UM 01483 Zalău, Inspectoratului de Jandarmi Județean ”Menumorut Voievod” Sălaj și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al Județului Sălaj. La momentul comemorativ au participat oficialități din conducerea județului Sălaj și din Primăria Zalău.

Alte articole

3 Thoughts to “Eroii Revoluției Române din Decembrie 1989, comemorați la Zalău”

  1. Anonim

    MAI BINE PSD-IST DECAT SECURIST! GHEORGHE POP PRESEDINTE PSD SALAJ!

  2. Tăunu

    E bine de comemorat pe cei asasinaţi în acele zile negre din decembrie 1989 dar, e şi mai bine de ştiut că nu a fost nicio revoluţie, a fost o lovitură militară de stat. Datorită diversiunii create de complotişti, au murit sau au fost nenorociţi pe viaţă, mii şi mii de români. Aşteptăm , plini de speranţă ca , acest colectiv de procurori militari, aflaţi în subordinea d-lui Procuror General Augustin Lazăr să facă dreptate, după ce au demontat mitul revoluţiei, acum să pedepsească criminalii din acele zile. MOARTE CRIMINALILOR !

  3. Ionela

    Totul este testat si functioneaza!

Leave a Comment